28 mar 2016 14:12

28 mar 2016 14:13

Angelica Wallén till Skuru

HANDBOLL

Efter en säsong i franska Toulon St Cyr så väljer Angelica Wallén att återvända till den svenska handbollen igen.

Den före detta Tibro- och Skövdespelaren hade ett tvåårigt kontrakt med Toulon, men väljer att använda en klausul och lämnar den franska klubben. I stället har hon skrivit kontrakt med Skuru IK i elitserien och hon kommer att spela med dem från och med nästa säsong.

– Jag går stenhårt efter att behålla min landslagsplats och Skuru har kunnat erbjuda riktigt bra förutsättningar för att jag ska kunna uppfylla det målet, skriver Walén på sin blogg om klubbvalet.

Hon fortsätter:

– Det har byggts upp en hunger i mig av att spela i den svenska elitserien efter sex år i utlandet och det kommer vara fantastiskt att vara nära familj och vänner. Jag är så glad över att vara klar för Skuru och vara tillbaka i mitt hemland till nästa säsong, jag spelar som bäst handboll då jag är glad och full av energi. Valet känns helt perfekt för mig.

Innan Toulon så har hon förutom SKövde HF och Tibro HK även spelat i den danska ligan där hon har representerat Team Esbjerg och Randers.

Den före detta Tibro- och Skövdespelaren hade ett tvåårigt kontrakt med Toulon, men väljer att använda en klausul och lämnar den franska klubben. I stället har hon skrivit kontrakt med Skuru IK i elitserien och hon kommer att spela med dem från och med nästa säsong.

– Jag går stenhårt efter att behålla min landslagsplats och Skuru har kunnat erbjuda riktigt bra förutsättningar för att jag ska kunna uppfylla det målet, skriver Walén på sin blogg om klubbvalet.

Hon fortsätter:

– Det har byggts upp en hunger i mig av att spela i den svenska elitserien efter sex år i utlandet och det kommer vara fantastiskt att vara nära familj och vänner. Jag är så glad över att vara klar för Skuru och vara tillbaka i mitt hemland till nästa säsong, jag spelar som bäst handboll då jag är glad och full av energi. Valet känns helt perfekt för mig.

Innan Toulon så har hon förutom SKövde HF och Tibro HK även spelat i den danska ligan där hon har representerat Team Esbjerg och Randers.