30 mar 2016 17:35

30 mar 2016 17:35

Kvartett fortsätter i Skövde IK

ISHOCKEY

Skövde IK fortsätter att fylla på sin trupp. Nu har man fått klart med en kvartett spelare och det handlar om backen Axel Abrahamsson samt anfallarna Alexander Yacob, Alexander Johansson och Oskar Forsmark. I samtliga fall – med undantag för Forsmark som skrivit på för två år – handlar det om ettåriga avtal.

Alla fyra har SIK som moderklubb och var med i A-laget redan den här säsongen. Johansson gjorde 16 poäng på 35 matcher medan Yacob noterade tolv poäng på 34 matcher. Forsmark bröt handen före jul, men gjorde fyra poäng på 21 matcher och Abrahamsson bokfördes för 15 matcher utan några poäng.

Alla fyra har SIK som moderklubb och var med i A-laget redan den här säsongen. Johansson gjorde 16 poäng på 35 matcher medan Yacob noterade tolv poäng på 34 matcher. Forsmark bröt handen före jul, men gjorde fyra poäng på 21 matcher och Abrahamsson bokfördes för 15 matcher utan några poäng.