01 apr 2016 19:04

01 apr 2016 19:04

SIK fyller på truppen

ISHOCKEY

Skövde IK fortsätter att fylla på sin spelartrupp till nästa division 1-säsong.

Nu är det Robin Klasson och Victor Thilander som skrivit på för ytterligare en säsong. Båda spelade i laget säsongen som gick. Klasson är 25 år och beskrivs som en frejdig forward. Thilander är 20 och debuterade i A-laget under förra säsongen.

SIK har även kontrakterat 18-årige backen Johan Wiklund som gjort bra ifrån sig i juniorlaget och nu får chansen. Samtliga tre kontrakt är på ett år.

Nu är det Robin Klasson och Victor Thilander som skrivit på för ytterligare en säsong. Båda spelade i laget säsongen som gick. Klasson är 25 år och beskrivs som en frejdig forward. Thilander är 20 och debuterade i A-laget under förra säsongen.

SIK har även kontrakterat 18-årige backen Johan Wiklund som gjort bra ifrån sig i juniorlaget och nu får chansen. Samtliga tre kontrakt är på ett år.