02 apr 2016 14:54

02 apr 2016 14:54

Gott om sporter på Lillegårdens dag

LILLEGÅRDENS DAG: Invigning och prova på-aktiviteter

Det fanns många olika aktiviteter att välja mellan när det på lördagen var dags för Lillegårdens dag.

Dagen bjöd på en formell invigning av konstgräsplanerna, men också en mänga olika prova på-aktiviteter på området när Skövde kommun stod som arrangör tillsammans med följande föreningar: Skövde KIK, IFK Skövde FK, Skövde AIK, Skövde IK, Skövde KK, Skövde Saints, Skövde Dukes och Skövde Tennisförening.

Dagen bjöd på en formell invigning av konstgräsplanerna, men också en mänga olika prova på-aktiviteter på området när Skövde kommun stod som arrangör tillsammans med följande föreningar: Skövde KIK, IFK Skövde FK, Skövde AIK, Skövde IK, Skövde KK, Skövde Saints, Skövde Dukes och Skövde Tennisförening.