06 apr 2016 18:59

06 apr 2016 18:59

Jack i U 18-landslaget

HANDBOLL

I helgen spelar det svenska herrlandslaget OS-kval i Malmö.

Några mil därifrån, i Landskrona, är det premiär för framtidens landslag, U 18, som, är det yngsta på herrsidan. Laget innehåller spelare födda 1998/99. IFK Skövde har med Jack Thurin (född 99). Några dagars träning först, och sedan är det dags för Scand Iberico Tournament med deltagande av Sverige, Norge, Spanien och Portugal. På fredag väntar Spanien, sedan Portugal på lördag innan det avslutas mot Norge på söndag.

Några mil därifrån, i Landskrona, är det premiär för framtidens landslag, U 18, som, är det yngsta på herrsidan. Laget innehåller spelare födda 1998/99. IFK Skövde har med Jack Thurin (född 99). Några dagars träning först, och sedan är det dags för Scand Iberico Tournament med deltagande av Sverige, Norge, Spanien och Portugal. På fredag väntar Spanien, sedan Portugal på lördag innan det avslutas mot Norge på söndag.