07 apr 2016 16:16

07 apr 2016 16:16

Beachwrestling i Skövde

BROTTNING

Den 20 augusti planeras för SM i beach-wrestling på sandstranden vid Bolugnersjön.

Skövde ABK har fått klartecken från Svenska brottningsförbundet att arrangera. Matcherna är snabba och brottas i sand.

– Det är ett öppet SM som avgörs för tredje gången (Umeå och Falköping tidigare). Det är öppet för hela Norden och inte bara brottare utan andra idrottare som kulstötare och hockeyspelare kan också delta, berättar Stefan Svärd i Skövde ABK.

Skövde ABK har fått klartecken från Svenska brottningsförbundet att arrangera. Matcherna är snabba och brottas i sand.

– Det är ett öppet SM som avgörs för tredje gången (Umeå och Falköping tidigare). Det är öppet för hela Norden och inte bara brottare utan andra idrottare som kulstötare och hockeyspelare kan också delta, berättar Stefan Svärd i Skövde ABK.