10 apr 2016 22:06

10 apr 2016 22:06

Albin Elowson ligger fyra i VM

ENDURO

I helgen inleddes enduro-VM med en deltävling i Agadir, Marocko. FMCK Skövdes Albin Elowson kör i juniorklassen och noterade en fjärde plats på lördagen. På söndagen räckte hans tid till en sjätte plats, vilket innebar 23 VM-poäng totalt.

Det betyder att Elowson, som kör för Husqvarna, ligger fyra totalt efter den första deltävlingen.

Även Tibro MK:s Oliver Nelson körde deltävlingen i Marocko och han ligger sjua totalt i juniorklassen med 16 poäng. På lördagen blev han elva, men på söndagen stämde det bättre och TMK-föraren blev femma.

Vann båda dagarna gjorde italienaren Giacomo Redondi.

Nästa deltävling körs i Portugal redan kommande veckoslut.

Det betyder att Elowson, som kör för Husqvarna, ligger fyra totalt efter den första deltävlingen.

Även Tibro MK:s Oliver Nelson körde deltävlingen i Marocko och han ligger sjua totalt i juniorklassen med 16 poäng. På lördagen blev han elva, men på söndagen stämde det bättre och TMK-föraren blev femma.

Vann båda dagarna gjorde italienaren Giacomo Redondi.

Nästa deltävling körs i Portugal redan kommande veckoslut.