10 apr 2016 21:30

10 apr 2016 21:30

Hagström åtta i Skåne

ORIENTERING

I helgen har det varit EM-tester och Swedish League i Skåne.

Falköping AIK OK:s Sara Hagström visade fin form i fredags när hon vann medeldistansen och på söndagen avslutades tävlingarna med en långdistans utanför Brösarp. Där slutade Hagström på en åttonde plats. Vann tävlingen gjorde Domnarvets Emma Johansson efter en sekundstrid mot Alva Olsson från Linköpings OK.

Sara Hagström var tre minuter efter Johansson i mål.

Falköping AIK OK:s Sara Hagström visade fin form i fredags när hon vann medeldistansen och på söndagen avslutades tävlingarna med en långdistans utanför Brösarp. Där slutade Hagström på en åttonde plats. Vann tävlingen gjorde Domnarvets Emma Johansson efter en sekundstrid mot Alva Olsson från Linköpings OK.

Sara Hagström var tre minuter efter Johansson i mål.