11 apr 2016 11:05

11 apr 2016 11:05

Marcus Hellner pappa igen

SKIDOR

I lördags vann lerdalasonen Marcus Hellner skidloppet Dundret Runt över 50 km i Gällivare. Sedan var det meningen att han även skulle ha varit med i en tävling på rullskidor på söndagen, men det fick han ställa in.

Skälet var att Marcus blev pappa för andra gången natten mellan lördag och söndag. Familjen fick sin andra dotter.

– Det var den roligaste strykningen som vi kunde få. Hela arrangörsstaben och startfältet skickar sina hjärtligaste gratulationer till hela familjen, säger Stefan Nieminen, verksamhetschef för Sportevent Gällivare till TT.

Skälet var att Marcus blev pappa för andra gången natten mellan lördag och söndag. Familjen fick sin andra dotter.

– Det var den roligaste strykningen som vi kunde få. Hela arrangörsstaben och startfältet skickar sina hjärtligaste gratulationer till hela familjen, säger Stefan Nieminen, verksamhetschef för Sportevent Gällivare till TT.