11 apr 2016 13:49

11 apr 2016 13:49

Orlov hjälte i Norge

FOTBOLL

I söndagens hemmamatch mot Bodö/Glimt slog Jakob Orlov till efter bara nio minuter. Målet betydde 1–0 och blev matchens enda. Orlov med IFK Värsås som moderklubb blev stor matchhjälte.

Säsongsstarten för Orlov som lämnade Skövde AIK för spel i Gefle IF inför säsongen 2010 har varit blandad.

Brann är tillbaka i högsta ligan i Norge, tippeligan. Även Orlov är tillbaka i klubben efter att förra höstsäsongen varit utlånad till Hammarby. Bajen hade intresse att ha kvar Orlov, men Brann satte en så hög prislapp att de valde att inte att gå vidare med affären.

När tippeligan drog i gång för Brann med match mot Strömsgodset satt Jakob Orlov på bänken. Han hoppade in efter en dryg timme och efter att bara ha varit på plan i tio minuter gjorde han mål när han kvitterade till 2–2 som också blev slutresultat. Jakob blev poängräddare för nykomlingen direkt i premiären.

Sedan höll sjukdomen honom borta från de två matcherna efter, 0–0 på Odd och 1–0 mot Ålesund.

Säsongsstarten för Orlov som lämnade Skövde AIK för spel i Gefle IF inför säsongen 2010 har varit blandad.

Brann är tillbaka i högsta ligan i Norge, tippeligan. Även Orlov är tillbaka i klubben efter att förra höstsäsongen varit utlånad till Hammarby. Bajen hade intresse att ha kvar Orlov, men Brann satte en så hög prislapp att de valde att inte att gå vidare med affären.

När tippeligan drog i gång för Brann med match mot Strömsgodset satt Jakob Orlov på bänken. Han hoppade in efter en dryg timme och efter att bara ha varit på plan i tio minuter gjorde han mål när han kvitterade till 2–2 som också blev slutresultat. Jakob blev poängräddare för nykomlingen direkt i premiären.

Sedan höll sjukdomen honom borta från de två matcherna efter, 0–0 på Odd och 1–0 mot Ålesund.