12 apr 2016 18:44

12 apr 2016 18:44

Rosebrink i ungdomslandslaget

SIMNING

I förra veckan genomfördes Swim Meet Open i Eriksdalsbadet, Stockholm.

Tävlingen gällde som uttagning för olika mästerskap, OS, EM och till ungdomslandslaget. Skövde Simsällskaps Tove Rosebrink gjorde mycket bra ifrån sig och blev uttagen i ungdomslandslaget. Detta efter mycket fina simningar. Tove kommer att representera Sverige vid Nordiska ungdomsmästerskapet i Danmark i juli. Hon är uttagen på 400 meter medley och skall eventuellt även simma även 200 meter fjäril. En fin framgång för Skövde Simsällskap som fortsätter att få fram duktiga simmare.

Tävlingen gällde som uttagning för olika mästerskap, OS, EM och till ungdomslandslaget. Skövde Simsällskaps Tove Rosebrink gjorde mycket bra ifrån sig och blev uttagen i ungdomslandslaget. Detta efter mycket fina simningar. Tove kommer att representera Sverige vid Nordiska ungdomsmästerskapet i Danmark i juli. Hon är uttagen på 400 meter medley och skall eventuellt även simma även 200 meter fjäril. En fin framgång för Skövde Simsällskap som fortsätter att få fram duktiga simmare.