15 apr 2016 06:00

15 apr 2016 06:00

Skador har oroat hos TGIF under försäsongen

FOTBOLL: Inför division 4-starten

Tidaholms GIF slutade på femte plats förra säsongen. Frågan är vad vi kan förvänta oss nu?

Sett till genrepet där seriekollegan Ulvåker besegrades i DM med 4–1 ser det bra ut, men samtidigt finns det en del orosmoln. Det handlar främst om skador som gjort att tränaren Gudmundur Magnusson har fått plocka om del i sin laguppställning. Bland annat kan nämnas att målvakten Jimmy Karlsson är fingerskadad och lär missa premiären.

”Gummi” gjorde comeback som tränare för TGIF inför förra spelåret. Klubben kom till spel med en ung trupp som hade det jobbigt under långa perioder, laget lyckades inte svara upp till den andra plats som de hade året innan. Det blev en femte plats. Nu har man jobbat vidare med truppen och fått in en del nytt. Bland annat Ashur Gewargis som spelade för Tibro AIK ifjol. Ashur visade fin form i genrepet mot Ulvåker med tre mål. Ashur blir viktig tillsammans med Jesper Johansson som har division 1-rutin från Skövde AIK.

Sett till genrepet där seriekollegan Ulvåker besegrades i DM med 4–1 ser det bra ut, men samtidigt finns det en del orosmoln. Det handlar främst om skador som gjort att tränaren Gudmundur Magnusson har fått plocka om del i sin laguppställning. Bland annat kan nämnas att målvakten Jimmy Karlsson är fingerskadad och lär missa premiären.

”Gummi” gjorde comeback som tränare för TGIF inför förra spelåret. Klubben kom till spel med en ung trupp som hade det jobbigt under långa perioder, laget lyckades inte svara upp till den andra plats som de hade året innan. Det blev en femte plats. Nu har man jobbat vidare med truppen och fått in en del nytt. Bland annat Ashur Gewargis som spelade för Tibro AIK ifjol. Ashur visade fin form i genrepet mot Ulvåker med tre mål. Ashur blir viktig tillsammans med Jesper Johansson som har division 1-rutin från Skövde AIK.