16 apr 2016 19:11

16 apr 2016 19:11

Kryss för TGIF

DIVISION 4 NORRA FOTBOLL

Tidaholms GIF knep en pinne när de inledde seriespelet borta mot Trollhättan.

Då första kvarten var spelad påbörjade hemmalagets Tim Klaar målskyttet genom att sätta 1–0. Tidaholm svarade dock bra på underläget och lyckades kvittera genom Ninos Gewargis innan paus. I den andra halvleken stagnerade målproduktionen och lagen fick därför nöjda sig med varsitt poäng.

– Ingen jättematch från oss. Första halvlek var ändå hyfsad och en pinne är godkänt, kommenterar Tidaholms tränare Gudmundur Magnusson.

Då första kvarten var spelad påbörjade hemmalagets Tim Klaar målskyttet genom att sätta 1–0. Tidaholm svarade dock bra på underläget och lyckades kvittera genom Ninos Gewargis innan paus. I den andra halvleken stagnerade målproduktionen och lagen fick därför nöjda sig med varsitt poäng.

– Ingen jättematch från oss. Första halvlek var ändå hyfsad och en pinne är godkänt, kommenterar Tidaholms tränare Gudmundur Magnusson.