20 apr 2016 11:08

20 apr 2016 11:08

Ingen Friberg i Skövde HF

HANDBOLL

Efter en säsong i H 65 Höör återvänder Caroline Friberg till Skövde, men det blir inte något spel i Skövde HF för mittsexan.

SHF har varit i kontakt med Friberg, men har redan två mittsexor i truppen och anser sig ha täckning på positionen. Sofia Berndtsson står under kontrakt sedan tidigare och Malin Otter skrev nyligen på ett nytt tvåårskontrakt.

I stället lutar nu mycket åt att Friberg hamnar i nykomlingen Skara HF som ser om sitt hus inför elitserien.

SHF har varit i kontakt med Friberg, men har redan två mittsexor i truppen och anser sig ha täckning på positionen. Sofia Berndtsson står under kontrakt sedan tidigare och Malin Otter skrev nyligen på ett nytt tvåårskontrakt.

I stället lutar nu mycket åt att Friberg hamnar i nykomlingen Skara HF som ser om sitt hus inför elitserien.