22 apr 2016 19:18

22 apr 2016 19:18

Thilanders Sverige till semifinal

ISHOCKEY

Just nu pågår VM för U18-landslag i Grand Forks, USA, och Sverige har tagit sig vidare till semifinal.

De blågula landslaget med Skellefteås Skövdefostrade back Adam Thilander i laget vann tre av fyra matcher i gruppspelet och i kvartsfinalen mot Slovakien blev det hela 7–2. Thilander noterades för en assist vid Jesper Bokvists 4–1-mål i den andra perioden.

I lördagens semifinal spelar Sverige mot Kanada. I den andra semifinalen möts Finland och USA.

De blågula landslaget med Skellefteås Skövdefostrade back Adam Thilander i laget vann tre av fyra matcher i gruppspelet och i kvartsfinalen mot Slovakien blev det hela 7–2. Thilander noterades för en assist vid Jesper Bokvists 4–1-mål i den andra perioden.

I lördagens semifinal spelar Sverige mot Kanada. I den andra semifinalen möts Finland och USA.