23 apr 2016 21:17

23 apr 2016 21:17

Skövde HF:s B-flickor förlorade semifinalen

HANDBOLL: Finalspelet i USM i Malmö

Skövde HF:s B-flickor tog sig vidare till semifinal i finalsteget i USM. Där blev det förlust mot Kungälvs HK med uddamålet, 14–15 (6–9). Nu blir det bronsmatch under söndagen för Skövdetjejerna. För de övriga lokala lagen väntar placeringsmatcher under söndagen.

Finalsteget i USM avgörs i Malmö i helgen.

Skövde HF:s damjuniorer förlorade även de två matcherna på lördagen mot BK Heid (17–22) och Skuru IK (17–22). De slutade sist i sin grupp och får spela placeringsmatch mot Kärra HF på söndag.

Skövde HF:s A-flickor vann sina två matcher på lördagen mot H43 Lund 1 med 20–15 och Torslanda HK med 26–18. De vann därmed sin grupp och får möta IK Sävehof i semifinal på söndagsförmiddagen.

Skövde HF:s B-flickor vann även sin sista gruppspelsmatch på lördagen mot HK Aranäs med 17–9. De vann gruppen efter idel segrar och kvalificerade sig därmed till semifinal. Där väntade Kungälvs HK på lördagskvällen och det slutade med en uddamålsförlust, 14–15. Därmed väntar placeringsmatch under söndagen.

IFK Skövde har kvalificerat två lag i A-pojkklassen. IFK Skövde 1 förlorade även sina två matcher under lördagen mot HK Silwing/Troja med 17–23 och Skuru IK med 19–32. Därmed väntar placeringsmatch mot LIF Lindesberg på söndagsförmiddagen.

IFK Skövde 2 förlorade den första matchen på lördagen mot Lugi HF 1 med 24–26 men vann den andra mot LIF Lindesberg med 27–18. Nu väntar placeringsmatch mot HK Aranäs på söndagen.

Finalsteget i USM avgörs i Malmö i helgen.

Skövde HF:s damjuniorer förlorade även de två matcherna på lördagen mot BK Heid (17–22) och Skuru IK (17–22). De slutade sist i sin grupp och får spela placeringsmatch mot Kärra HF på söndag.

Skövde HF:s A-flickor vann sina två matcher på lördagen mot H43 Lund 1 med 20–15 och Torslanda HK med 26–18. De vann därmed sin grupp och får möta IK Sävehof i semifinal på söndagsförmiddagen.

Skövde HF:s B-flickor vann även sin sista gruppspelsmatch på lördagen mot HK Aranäs med 17–9. De vann gruppen efter idel segrar och kvalificerade sig därmed till semifinal. Där väntade Kungälvs HK på lördagskvällen och det slutade med en uddamålsförlust, 14–15. Därmed väntar placeringsmatch under söndagen.

IFK Skövde har kvalificerat två lag i A-pojkklassen. IFK Skövde 1 förlorade även sina två matcher under lördagen mot HK Silwing/Troja med 17–23 och Skuru IK med 19–32. Därmed väntar placeringsmatch mot LIF Lindesberg på söndagsförmiddagen.

IFK Skövde 2 förlorade den första matchen på lördagen mot Lugi HF 1 med 24–26 men vann den andra mot LIF Lindesberg med 27–18. Nu väntar placeringsmatch mot HK Aranäs på söndagen.