23 apr 2016 11:15

23 apr 2016 11:15

Skövde KIK-IK Rössö Uddevalla - följ matchen här

Skövde KIK begår hemmapremiär mot seriefavoriten IK Rössö Uddevalla på lördagseftermiddagen. SLA-sporten finns på plats och rapporterar direkt ifrån matchen som börjar klockan 14.00 på Lillegårdens IP.

Skövde IK förlorade den första seriematchen med 1-4 borta mot Rävåsens IK Karlskoga. Nu begår de hemmapremiär mot IK Rössö Uddevalla som är seriefavorit och inledde med att besegra Töcksfors IF med 6-0 i sin hemmapremiär. Det blir en tuff utmaning för Skövdetjejerna.

SLA-sporten finns på plats och rapporterar direkt ifrån matchen som börjar klockan 14.00 på Lillegårdens IP.

Se vår rapportering nedan.

 

 

Skövde IK förlorade den första seriematchen med 1-4 borta mot Rävåsens IK Karlskoga. Nu begår de hemmapremiär mot IK Rössö Uddevalla som är seriefavorit och inledde med att besegra Töcksfors IF med 6-0 i sin hemmapremiär. Det blir en tuff utmaning för Skövdetjejerna.

SLA-sporten finns på plats och rapporterar direkt ifrån matchen som börjar klockan 14.00 på Lillegårdens IP.

Se vår rapportering nedan.