24 apr 2016 15:03

24 apr 2016 15:03

Jansson vann dubbelt upp i helgen

ORIENTERING

Helena Jansson visar god form och i helgen vann hon dubbelt när Swedish League hade tävlingar utanför Göteborg. På lördagen var det långdistans och här vann Jansson, som numera tävlar för OK Ravinen, klart före Emma Johansson som blev tvåa.

Det följde den före detta Hagenlöparen upp med att även vinna söndagens medeldistans. Den här gången blev Nadiya Volynska tvåa.

– Det känns helt fantastiskt. Jag är väldigt nöjd med att få de här svaren på att jag ligger rätt till inför fortsättningen på säsongen, säger Jansson i ett pressmeddelande från det svenska orienteringsförbundet.

Falköpings Sara Hagström blev tia båda dagarna.

Det följde den före detta Hagenlöparen upp med att även vinna söndagens medeldistans. Den här gången blev Nadiya Volynska tvåa.

– Det känns helt fantastiskt. Jag är väldigt nöjd med att få de här svaren på att jag ligger rätt till inför fortsättningen på säsongen, säger Jansson i ett pressmeddelande från det svenska orienteringsförbundet.

Falköpings Sara Hagström blev tia båda dagarna.