29 apr 2016 16:08

29 apr 2016 16:08

Tidigare Skövdespelare klar för Skara HF

HANDBOLL

Den tidigare Skövde HF-spelaren Caroline Friberg är klar för spel med Skara HF.
27-årige Friberg har skrivit på ett kontrakt med elitserienykomlingen som löper över 2+1 år.

Mittsexan Caroline Friberg, 27 år, är klar för Skara HF.

Friberg kommer närmast ifrån spel med Höörs HK H65 men har tidigare även spelat i Skövde HF.

Nu går Fribergs karriär vidare i elitserienykomlingen Skara HF.

– Föreningen har kunnat erbjuda en mycket spännande uppgift och goda förutsättningar. Jag tycker att laget verkar vara ett härligt gäng med en god organisation runt omkring sig, säger Caroline Friberg i ett pressmeddelande från Skara HF.

– Jag har fått ett mycket gott intryck av klubben och kontakten vi haft under förhandlingarna har varit mycket proffsig. Jag tycker att uppgiften som väntar känns mycket inspirerande och hoppas kunna bidra till att Skara HF blir en slagkraftig nykomling den kommande säsongen. Jag ser fram emot häftiga derbymatcher mot Skövde HF, fortsätter Friberg.

Friberg har även spelat för Lugi HF och har totalt nio säsonger i elitserien på sin meritlista.

Hennes kontrakt med Skara HF löper över 2+1 år.

Mittsexan Caroline Friberg, 27 år, är klar för Skara HF.

Friberg kommer närmast ifrån spel med Höörs HK H65 men har tidigare även spelat i Skövde HF.

Nu går Fribergs karriär vidare i elitserienykomlingen Skara HF.

– Föreningen har kunnat erbjuda en mycket spännande uppgift och goda förutsättningar. Jag tycker att laget verkar vara ett härligt gäng med en god organisation runt omkring sig, säger Caroline Friberg i ett pressmeddelande från Skara HF.

– Jag har fått ett mycket gott intryck av klubben och kontakten vi haft under förhandlingarna har varit mycket proffsig. Jag tycker att uppgiften som väntar känns mycket inspirerande och hoppas kunna bidra till att Skara HF blir en slagkraftig nykomling den kommande säsongen. Jag ser fram emot häftiga derbymatcher mot Skövde HF, fortsätter Friberg.

Friberg har även spelat för Lugi HF och har totalt nio säsonger i elitserien på sin meritlista.

Hennes kontrakt med Skara HF löper över 2+1 år.