01 maj 2016 21:21

01 maj 2016 21:21

Morin och Larsson gjorde upp i båda heaten

MOTOR: Porsche Carrera Cup Scandinavia

I klassen Porsche Carrera Cup Scandinavia handlade det om Philip Morin och Fredrik Larsson. Efter helgen i Skövde toppar Morin mästerskapet knappt före Larsson.

I det första heatet var det rutinerade Fredrik Larsson som vann. Philip Morin ledde men efter krascher som gjorde att säkerhetsbilen fick gå ut på banan försvann försprånget och efter ett misstag kunde Larsson smita förbi och ta hem heatsegern.

Skönt för Fredrik Larsson som i år tagit steget från STCC till Porsche.

I andra heatet kunde 19-årige Philip Morin från Luleå ta revansch. Han höll tempot hela vägen och fick kliva upp högst på prispallen före Fredrik Larsson.

Annars var det tufft i klassen och i det första heatet small det rejält när TV-profilen Mats ”Snickar-Matte” Karlsson var inblandad i en krasch som gjorde att bilen blev skrot. Tufft naturligtvis och nu gäller det att få fram en ny kaross till nästa tävling på Mantorp den 26 maj.

I det första heatet var det rutinerade Fredrik Larsson som vann. Philip Morin ledde men efter krascher som gjorde att säkerhetsbilen fick gå ut på banan försvann försprånget och efter ett misstag kunde Larsson smita förbi och ta hem heatsegern.

Skönt för Fredrik Larsson som i år tagit steget från STCC till Porsche.

I andra heatet kunde 19-årige Philip Morin från Luleå ta revansch. Han höll tempot hela vägen och fick kliva upp högst på prispallen före Fredrik Larsson.

Annars var det tufft i klassen och i det första heatet small det rejält när TV-profilen Mats ”Snickar-Matte” Karlsson var inblandad i en krasch som gjorde att bilen blev skrot. Tufft naturligtvis och nu gäller det att få fram en ny kaross till nästa tävling på Mantorp den 26 maj.