05 maj 2016 19:40

05 maj 2016 19:40

Ulvåkers IF tappade ledning mot TGIF

FOTBOLL: Division 4

Ulvåkers IF får fortsätta att vänta på årets första seger i seriespelet.
Borta mot Tidaholms GIF blev det förlust med 1–2 sedan hemmalaget vänt på tillställningen i slutet på matchen.

Ulvåkers IF ledde med 1–0 mot Tidaholms GIF på bortaplan men efter 90 spelade minuter på Ulvesborg fick UIF ändå vända hem poänglöst. TGIF vände och vann efter två mål inom loppet av åtta minuter i slutet av matchen. Det fanns tid kvar att spela men Ulvåker lyckades inte få till någon kvittering.

– Surt att vi inte kan lyckas hålla undan eller åtminstone få en poäng som matchen gestaltade sig även om det inte är orättvist att dem vinner, säger UIF-tränaren Joakim Rosin.

– De trycker på och skapar en hel del men vi försvarar oss bra. När vi sedan får 1–0 så tror man ju att det kan gå vägen men tyvärr bjuder vi dem på två mål, fortsätter Rosin som lyfte fram Martin Arvidsson och Marcus Hjorts insatser.

Ulvåker får därmed fortsätta att vänta på årets första seger. Tidigare har de två kryss på de inledande fyra matcherna.

Alexander Nilsson gav Ulvåker ledningen efter dryga timmens spel men med kvarten kvar kvitterade först Mikael Axelsson och sedan fick Ninos Gewargis ikläda sig rollen som matchvinnare med sitt 2–1-mål när sju minuter återstod.

Mål, TGIF: Mikael Axelsson, Ninos Gewargis. UIF: Alexander Nilsson.

Ulvåkers IF ledde med 1–0 mot Tidaholms GIF på bortaplan men efter 90 spelade minuter på Ulvesborg fick UIF ändå vända hem poänglöst. TGIF vände och vann efter två mål inom loppet av åtta minuter i slutet av matchen. Det fanns tid kvar att spela men Ulvåker lyckades inte få till någon kvittering.

– Surt att vi inte kan lyckas hålla undan eller åtminstone få en poäng som matchen gestaltade sig även om det inte är orättvist att dem vinner, säger UIF-tränaren Joakim Rosin.

– De trycker på och skapar en hel del men vi försvarar oss bra. När vi sedan får 1–0 så tror man ju att det kan gå vägen men tyvärr bjuder vi dem på två mål, fortsätter Rosin som lyfte fram Martin Arvidsson och Marcus Hjorts insatser.

Ulvåker får därmed fortsätta att vänta på årets första seger. Tidigare har de två kryss på de inledande fyra matcherna.

Alexander Nilsson gav Ulvåker ledningen efter dryga timmens spel men med kvarten kvar kvitterade först Mikael Axelsson och sedan fick Ninos Gewargis ikläda sig rollen som matchvinnare med sitt 2–1-mål när sju minuter återstod.

Mål, TGIF: Mikael Axelsson, Ninos Gewargis. UIF: Alexander Nilsson.