07 maj 2016 19:46

07 maj 2016 19:46

Jansson leder i Swedish League

ORIENTERING

Helena Jansson blev tvåa vid lördagens deltävling i Swedish League, men går ut i ledning vid söndagens jaktstart.

Tove Alexandersson vann lördagens tävling i Swedish League, som avgjordes strax utanför Ockelbo, med en dryg minut före Jansson. Totalt sett är det dock Jansson som leder och när Swedish League avgörs med jaktstart på söndagen har hon 48 sekunder till godo på Alexandersson som är totaltvåa.

Trea i lördagens tävling blev Annika Billstam.

Vann herrtävlingen gjorde Gustav Bergman och han har en ledning på nästan fyra minuter inför jaktstarten.

Tove Alexandersson vann lördagens tävling i Swedish League, som avgjordes strax utanför Ockelbo, med en dryg minut före Jansson. Totalt sett är det dock Jansson som leder och när Swedish League avgörs med jaktstart på söndagen har hon 48 sekunder till godo på Alexandersson som är totaltvåa.

Trea i lördagens tävling blev Annika Billstam.

Vann herrtävlingen gjorde Gustav Bergman och han har en ledning på nästan fyra minuter inför jaktstarten.