14 maj 2016 19:28

14 maj 2016 19:28

Två förluster mot Leksand

SOFTBOLL: Skövde Saints

I höstas vann Skövde Saints SM-guld efter att ha besegrat Leksand med 3–1 i matcher. När lagen nu möttes i säsongens första seriemöten fick Leksand revansch.

Laget från Dalarna spelade på hemmaplan och vann båda matcherna. Det blev 19–9 och 12–11. Det betyder att Skövde Saints nu har två vinster och två förluster i säsongsupptakten. I premiären blev det två segrar mot Söder från Stockholm.

I tabellen leder Leksand med sex poäng, Skövde Saints och Söder har fyra. Lagen har spelat fyra matcher.

Laget från Dalarna spelade på hemmaplan och vann båda matcherna. Det blev 19–9 och 12–11. Det betyder att Skövde Saints nu har två vinster och två förluster i säsongsupptakten. I premiären blev det två segrar mot Söder från Stockholm.

I tabellen leder Leksand med sex poäng, Skövde Saints och Söder har fyra. Lagen har spelat fyra matcher.