19 maj 2016 21:31

19 maj 2016 21:31

Onsdagens fotboll

Div 2 Östra

Råda BK–Falköpings KIK

1–3 (0–0)

Falköpings KIK fortsätter att övertyga. Femte raka seger kom borta mot Råda BK, vilket betyder att laget leder serien. Det var mållöst efter den första halvleken, sedan utnyttjade FKIK ett friläge i början av andra halvlek. Råda kvitterade, men sedan var FKIK starkast och kunde avgöra matchen med två mål.

Mål: FKIK: Sabina Ravnell, Marigona Durguti, Sandra Alexandersson.

Div 6 Mariestad

Weimer–Mölltorp/Brevik

5–1 (2–0)

Det fortsätter att gå tungt för Mölltorp/Brevik. Mot Weimer i Lyrestad blev det en klar förlust. Hemmalaget gjorde 1–0 tidigt och sedan kom 2–0 i slutet av första halvlek. Sedan kom två mål i början av halvlek och det var avgjort. Mölltorp/Brevik reducerade till 4–1 på ett självmål innan slutresultatet spikades.

Mål: M/B: Självmål.

Div 2 Östra

Råda BK–Falköpings KIK

1–3 (0–0)

Falköpings KIK fortsätter att övertyga. Femte raka seger kom borta mot Råda BK, vilket betyder att laget leder serien. Det var mållöst efter den första halvleken, sedan utnyttjade FKIK ett friläge i början av andra halvlek. Råda kvitterade, men sedan var FKIK starkast och kunde avgöra matchen med två mål.

Mål: FKIK: Sabina Ravnell, Marigona Durguti, Sandra Alexandersson.

Div 6 Mariestad

Weimer–Mölltorp/Brevik

5–1 (2–0)

Det fortsätter att gå tungt för Mölltorp/Brevik. Mot Weimer i Lyrestad blev det en klar förlust. Hemmalaget gjorde 1–0 tidigt och sedan kom 2–0 i slutet av första halvlek. Sedan kom två mål i början av halvlek och det var avgjort. Mölltorp/Brevik reducerade till 4–1 på ett självmål innan slutresultatet spikades.

Mål: M/B: Självmål.