21 maj 2016 18:25

21 maj 2016 18:25

Nytt poängtapp för Hörnebo

FOTBOLL: Division 2 östra

Hörnebo följde inte upp förlustmatchen mot Mariestad på bästa sätt. När laget reste till Götene för att möta Sil under lördagen kom ett nytt poängtapp (2–2).

Hörnebo fick en spelmässigt positiv inledning borta mot Sils IF, som inför lördagsmatchen endast hade knipit tre poäng på fyra matcher. Men trots flera vassa Hörnebochanser, inklusive en straff, var det hemmalaget som inledde målskyttet. Bortalaget svarade dock bra på baklängesmålet och kvitterade innan paus.

Den andra halvleken inleddes med ett nytt ledningsmål från Sil, 2–1. Värdlaget försvarade sig därefter stabilt mot Hörnebos offensiva kraftansträngningar. Och fram till den 87:e minuten såg det ut att bli andra raka förlusten för Hörnebo. Men då klev 1–1-skytten Jessica Thorvald fram och rullade in ännu en kvittering, som visade sig räcka till ett poäng.

– Det var en besvikelse. Nu blir det en liten lucka upp till toppen, som självklart är oroväckande. Men vi ska möta topplagen flera gånger igen, så jag är inte stressad, konstaterar Hörnebotränaren Tommy Larsson.

Hörnebo fick en spelmässigt positiv inledning borta mot Sils IF, som inför lördagsmatchen endast hade knipit tre poäng på fyra matcher. Men trots flera vassa Hörnebochanser, inklusive en straff, var det hemmalaget som inledde målskyttet. Bortalaget svarade dock bra på baklängesmålet och kvitterade innan paus.

Den andra halvleken inleddes med ett nytt ledningsmål från Sil, 2–1. Värdlaget försvarade sig därefter stabilt mot Hörnebos offensiva kraftansträngningar. Och fram till den 87:e minuten såg det ut att bli andra raka förlusten för Hörnebo. Men då klev 1–1-skytten Jessica Thorvald fram och rullade in ännu en kvittering, som visade sig räcka till ett poäng.

– Det var en besvikelse. Nu blir det en liten lucka upp till toppen, som självklart är oroväckande. Men vi ska möta topplagen flera gånger igen, så jag är inte stressad, konstaterar Hörnebotränaren Tommy Larsson.