21 maj 2016 13:11

21 maj 2016 14:22

Tibro AIK–IFK Skövde - följ matchen här

FOTBOLL

Tibro AIK och IFK Skövde spelade i tvåan förra säsongen, men nu återfinns de båda lagen i trean. I eftermiddag möts det i en prestigefylld match.

IFK Skövde har fått den bättre starten av de båda och ligger mitt i tabellen med sju poäng på fem spelade matcher. Tibro har fått en riktigt tung start med bara en poäng hittills och laget ligger sist. Det blir således en viktig match i eftermiddag där båda lagen behöver poäng.

SLA är på Sportparken i Tibro och rapporterar direkt från matchen som börjar klockan 15.00.

 

 

 

 

 

IFK Skövde har fått den bättre starten av de båda och ligger mitt i tabellen med sju poäng på fem spelade matcher. Tibro har fått en riktigt tung start med bara en poäng hittills och laget ligger sist. Det blir således en viktig match i eftermiddag där båda lagen behöver poäng.

SLA är på Sportparken i Tibro och rapporterar direkt från matchen som börjar klockan 15.00.