25 maj 2016 21:58

25 maj 2016 21:58

Andra raka förlusten för Hjo

FOTBOLL: Division 4 norra

Efter en lovande start med fem raka utan förlust går det tyngre för IFK Hjo.
Borta mot Trollhättan kom andra förlusten i rad.

Senast blev det hela 1–5 hemma mot Falköpings FK och nu blev det återigen noll poäng när man reste till Trollhättan för match mot Trollhättans Bois.

Hjo öppnade målskyttet genom Patrik Lundgren i den nionde minuten, men bortalaget lyckades inte förvalta ledningen. Bara två minuter senare kvitterade Trollhättan och med knappa halvtimmen spelad kom två mål i tät följd för hemmalaget som hade 3–1 med sig in till halvtidsvilan.

Sedan ökade Trollhättan på till 4–1 i den 74:e minuten och då spelade det ingen roll att Sargon Gewargis reducerade strax därefter. Hjo nådde inte fram utan förlorade med 2–4 mot Trollhättan som hänger på i toppen av tabellen.

Mål, Hjo: Patrik Lundgren, Sargon Gewargis.

Senast blev det hela 1–5 hemma mot Falköpings FK och nu blev det återigen noll poäng när man reste till Trollhättan för match mot Trollhättans Bois.

Hjo öppnade målskyttet genom Patrik Lundgren i den nionde minuten, men bortalaget lyckades inte förvalta ledningen. Bara två minuter senare kvitterade Trollhättan och med knappa halvtimmen spelad kom två mål i tät följd för hemmalaget som hade 3–1 med sig in till halvtidsvilan.

Sedan ökade Trollhättan på till 4–1 i den 74:e minuten och då spelade det ingen roll att Sargon Gewargis reducerade strax därefter. Hjo nådde inte fram utan förlorade med 2–4 mot Trollhättan som hänger på i toppen av tabellen.

Mål, Hjo: Patrik Lundgren, Sargon Gewargis.