25 maj 2016 22:44

25 maj 2016 22:44

Grymt slut för Skultorps IF mot Trollhättan

FOTBOLL: Tappade poängen i slutminuterna

Skultorps IF och IFK Trollhättan såg ut att dela på poängen.
Men med bara minuter kvar att spela och ställningen 2–2 hamnade bollen framför Fady Daouds fötter och vips var bollen i nät och SIF utan poäng.

– Vi borde minst ha haft en poäng även om vi absolut inte kommer upp i nivå i den här matchen. Men vi skulle inte ha behövt förlora. Det är ett grymt sätt som vi förlorar på, säger Skultorps tränare Oskar Öst.

Ställningen var 2–2 när bollen hamnade framför IFK Trollhättans Fady Daouds fötter. Han sköt och bollen studsade olyckligt och ställde hemmamålvakten Pontus Holmgren.

– Det är riktigt synd om Pontus. Han gör en jättebra match och det är bara otur, fortsätter Öst.

Skultorps IF kom till spel utan flera spelare som saknades av olika anledningar. Fem ordinarie startspelare från senaste 1–1-matchen mot Vara SK saknades men ett ungdomligt Skultorp stod upp bra och tog också ledningen efter knappa kvartens spel genom Daniel Stomberg. Han var sedan nära att utöka ledningen några minuter senare men i stället kvitterade gästerna.

– Det är nära att vi gjorde 2–0, det var synd. Då hade det kunnat bli en annorlunda match. De får 1–1 men det känns som om vi har bra koll på det. De skapar egentligen inget.

Stomberg gav ånyo Skultorp ledningen i mitten av den andra halvleken men gästernas Lavdim Azemi erbjöds sedan fria arealer utanför straffområdet och pricksköt in kvitteringen innan alltså Trollhättan drog det längsta strået på slutet.

– Det står och väger det sista men efter vårt 2–1-mål skulle vi ha knutit ihop säcken. Vid deras 3–2-mål på slutet är vi rätt med men vi går inte in hundraprocentigt i duellen, säger Öst och sammanfattar matchen väl:

– Det var ingen vidare fotbollsmatch utan det var mest kamp hela tiden.

– Vi borde minst ha haft en poäng även om vi absolut inte kommer upp i nivå i den här matchen. Men vi skulle inte ha behövt förlora. Det är ett grymt sätt som vi förlorar på, säger Skultorps tränare Oskar Öst.

Ställningen var 2–2 när bollen hamnade framför IFK Trollhättans Fady Daouds fötter. Han sköt och bollen studsade olyckligt och ställde hemmamålvakten Pontus Holmgren.

– Det är riktigt synd om Pontus. Han gör en jättebra match och det är bara otur, fortsätter Öst.

Skultorps IF kom till spel utan flera spelare som saknades av olika anledningar. Fem ordinarie startspelare från senaste 1–1-matchen mot Vara SK saknades men ett ungdomligt Skultorp stod upp bra och tog också ledningen efter knappa kvartens spel genom Daniel Stomberg. Han var sedan nära att utöka ledningen några minuter senare men i stället kvitterade gästerna.

– Det är nära att vi gjorde 2–0, det var synd. Då hade det kunnat bli en annorlunda match. De får 1–1 men det känns som om vi har bra koll på det. De skapar egentligen inget.

Stomberg gav ånyo Skultorp ledningen i mitten av den andra halvleken men gästernas Lavdim Azemi erbjöds sedan fria arealer utanför straffområdet och pricksköt in kvitteringen innan alltså Trollhättan drog det längsta strået på slutet.

– Det står och väger det sista men efter vårt 2–1-mål skulle vi ha knutit ihop säcken. Vid deras 3–2-mål på slutet är vi rätt med men vi går inte in hundraprocentigt i duellen, säger Öst och sammanfattar matchen väl:

– Det var ingen vidare fotbollsmatch utan det var mest kamp hela tiden.

Matchfakta

Division 4 norra

SKULTORPS IF–IFK TROLLHÄTTAN

2–3 (1–1)

Mål: 1–0 (13) Daniel Stomberg, 1–1 (31) Mathias Hellqvist, 2–1 (65) Daniel Stomberg, 2–2 (75) Lavdim Azemi, 2–3 (87) Fady Daoud.

Varningar: SIF: Jonathan Askenbom. IFK: Fady Daoud, Hani Shurrab, Sabrija Jasarevic.

Domare: Jonas Falk, Bollebygd.