25 maj 2016 22:43

25 maj 2016 22:43

Onsdagens lokala fotboll

Så här gick det i kvällens lokala fotboll.

Division 4 norra

EDSVÄRA-NORRA VÅNGA FF–TIDAHOLMS GIF

0–2 (0–1)

Tidaholms GIF befäster sin position som serieledare. Borta mot Edsvära/Norra Vånga kom säsongens fjärde seger i seriespelet och TGIF har fortfarande inte förlorat i årets division 4.

Laget svarade för en gedigen insats borta mot mittenlaget Edsvära/Norra Vånga och släppte inte in ett enda mål på 90 minuter. Mikael Axelsson gav bortalaget ledningen i den första halvleken och efter pausen kom det andra målet. Edsvära/Norra Vånga jobbade för en kvittering, men i stället var det Tidaholms Max Persson som hittade nätet och därmed spikades slutresultatet till 0–2.

Mål: TGIF: Mikael Axelsson, Max Persson.

Division 3 östra, damer

JULA BK–FAGERSANNA/MÖLLTORP-BREVIK

3–1 (1–0)

Fagersanna/Mölltorp-Brevik har det tufft i damtrean. Borta mot Jula, som så långt låg sist och inte hade vunnit en enda match, blev det förlust. Det betyder att Fagersanna/Mölltorp-Brevik halkade ner och tog över jumboplatsen från Jula.

Jula förlorade med hela 1–12 mot Ulvåker i söndags, men repade nytt mod och tog sin första seger på nästan två år. Hemmalaget gjorde 1–0 i den första halvleken och följde upp det med ytterligare två mål i den andra halvleken innan Fagersanna/Mölltorp-Brevik gjorde sitt enda mål i matchen.

Division 4 norra

EDSVÄRA-NORRA VÅNGA FF–TIDAHOLMS GIF

0–2 (0–1)

Tidaholms GIF befäster sin position som serieledare. Borta mot Edsvära/Norra Vånga kom säsongens fjärde seger i seriespelet och TGIF har fortfarande inte förlorat i årets division 4.

Laget svarade för en gedigen insats borta mot mittenlaget Edsvära/Norra Vånga och släppte inte in ett enda mål på 90 minuter. Mikael Axelsson gav bortalaget ledningen i den första halvleken och efter pausen kom det andra målet. Edsvära/Norra Vånga jobbade för en kvittering, men i stället var det Tidaholms Max Persson som hittade nätet och därmed spikades slutresultatet till 0–2.

Mål: TGIF: Mikael Axelsson, Max Persson.

Division 3 östra, damer

JULA BK–FAGERSANNA/MÖLLTORP-BREVIK

3–1 (1–0)

Fagersanna/Mölltorp-Brevik har det tufft i damtrean. Borta mot Jula, som så långt låg sist och inte hade vunnit en enda match, blev det förlust. Det betyder att Fagersanna/Mölltorp-Brevik halkade ner och tog över jumboplatsen från Jula.

Jula förlorade med hela 1–12 mot Ulvåker i söndags, men repade nytt mod och tog sin första seger på nästan två år. Hemmalaget gjorde 1–0 i den första halvleken och följde upp det med ytterligare två mål i den andra halvleken innan Fagersanna/Mölltorp-Brevik gjorde sitt enda mål i matchen.