26 maj 2016 21:38

26 maj 2016 21:38

Torsdagens fotboll

Division 5 Östra

JULA–NORRA FÅGELÅS

0–1 (0–0)

En match där Norra Fågelås krigade till sig segern. Jula hade en hel del chanser, men gästerna stod pall bakåt och avgjorde en bit in på andra halvlek efter hörna. Fågelås höll sedan spelet väl uppe, men mot slutet tryckte Jula på för en kvittering, men Fågelås höll emot bra och kunde bärga tre sköna poäng.

– Det känns riktigt bra och vi som nykomling börjar växa i kostymen allt mer, säger tränaren Michael Löfborg.

Mål: Marcus Fogelberg.

Division 6 Falköping

TOMTEN–STENSTORP

1–3 (1–1)

Tomten tog ledningen i första halvlek innan Simon Wilsson kvitterade före vilan . I andra spelade Stenstorp ganska bra under en period och kunde gå fram och säkra segern via två mål. En skön seger för Stenstorp som hakar på uppåt i tabellen.

– Absolut, det är ju trepoängarna som räknas, kommenterar spelande tränaren Simon Wilsson.

Mål: T: Andreas Bengtsson. S: Abdulla Omar Othman 2, Simon Wilsson.

Division 5 Östra

JULA–NORRA FÅGELÅS

0–1 (0–0)

En match där Norra Fågelås krigade till sig segern. Jula hade en hel del chanser, men gästerna stod pall bakåt och avgjorde en bit in på andra halvlek efter hörna. Fågelås höll sedan spelet väl uppe, men mot slutet tryckte Jula på för en kvittering, men Fågelås höll emot bra och kunde bärga tre sköna poäng.

– Det känns riktigt bra och vi som nykomling börjar växa i kostymen allt mer, säger tränaren Michael Löfborg.

Mål: Marcus Fogelberg.

Division 6 Falköping

TOMTEN–STENSTORP

1–3 (1–1)

Tomten tog ledningen i första halvlek innan Simon Wilsson kvitterade före vilan . I andra spelade Stenstorp ganska bra under en period och kunde gå fram och säkra segern via två mål. En skön seger för Stenstorp som hakar på uppåt i tabellen.

– Absolut, det är ju trepoängarna som räknas, kommenterar spelande tränaren Simon Wilsson.

Mål: T: Andreas Bengtsson. S: Abdulla Omar Othman 2, Simon Wilsson.