29 maj 2016 18:46

29 maj 2016 18:46

Positivt trots oavgjort

FOTBOLL: Händelserikt på Åbrovallen

Ulvåker stod för en imponerande insats hemma mot Trollhättan under söndagen. Men ett sent frisparksmål för gästerna innebar 3–3 och hemmalaget fick därmed nöja sig med en pinne.

– I dag ska vi vara besvikna. Det kändes som att det skulle bli seger, kommenterar Ulvåkers tränare Joakim Rosin.

Det blev en händelserik första halvlek på Åbrovallen när Ulvåkers IF gästades av tabellfyran Trollhättan Bois under söndagen.

Trots en spelmässigt positiv start från hemmalaget var det Trollhättan som fick jubla först. Efter åtta minuter skarvades en hörna från vänster in i eget mål av en Ulvåkerspelare och 0–1 var ett faktum. Men Ulvåker vek inte ner sig.

Genom ett vackert långskott från mittfältaren Daniel Komayesh och en kylig styrning av anfallaren Mikael Johansson lyckades Ulvåker vända matchen till sin fördel.

Trollhättan svarade på underläget genom att pressa framåt med högre fart. Och efter 35 minuter kom kvitteringen. Gästernas Tim Klaar höll sig framme på en retur och tryckte in halvtidsresultatet i öppet mål.

I den andra halvleken tog Ulvåker över.

Hemmalaget anföll beslutsamt och skapade flera lägen för att gå upp i ledning. Och när Tim Pajunen, med drygt tjugo minuter kvar, fick bollen utanför offensivt straffområde kom utdelningen. Ulvåkers vänsterytter vände upp, såg luckan och stod för ett fantastiskt skott i det högra krysset, 3-2.

Ulvåkers tre mål skulle dock inte räcka. Med knappt tio minuter kvar bjöds Trollhättan på en frispark i ett ypperligt läge, just utanför offensivt straffområde. Tim Klaar höll sig kall, lyfte bollen över muren och fick sedan fira sitt målet som fastställde slutresultatet.

Ulvåkertränaren Joakim Rosin var besviken efter krysset.

– I dag ska vi vara besvikna. Det kändes som att det skulle bli seger. Vi körde helt efter matchplanen och lyckades nästan helt. Vi bjuder fortfarande på enkla mål.

– I dag ska vi vara besvikna. Det kändes som att det skulle bli seger, kommenterar Ulvåkers tränare Joakim Rosin.

Det blev en händelserik första halvlek på Åbrovallen när Ulvåkers IF gästades av tabellfyran Trollhättan Bois under söndagen.

Trots en spelmässigt positiv start från hemmalaget var det Trollhättan som fick jubla först. Efter åtta minuter skarvades en hörna från vänster in i eget mål av en Ulvåkerspelare och 0–1 var ett faktum. Men Ulvåker vek inte ner sig.

Genom ett vackert långskott från mittfältaren Daniel Komayesh och en kylig styrning av anfallaren Mikael Johansson lyckades Ulvåker vända matchen till sin fördel.

Trollhättan svarade på underläget genom att pressa framåt med högre fart. Och efter 35 minuter kom kvitteringen. Gästernas Tim Klaar höll sig framme på en retur och tryckte in halvtidsresultatet i öppet mål.

I den andra halvleken tog Ulvåker över.

Hemmalaget anföll beslutsamt och skapade flera lägen för att gå upp i ledning. Och när Tim Pajunen, med drygt tjugo minuter kvar, fick bollen utanför offensivt straffområde kom utdelningen. Ulvåkers vänsterytter vände upp, såg luckan och stod för ett fantastiskt skott i det högra krysset, 3-2.

Ulvåkers tre mål skulle dock inte räcka. Med knappt tio minuter kvar bjöds Trollhättan på en frispark i ett ypperligt läge, just utanför offensivt straffområde. Tim Klaar höll sig kall, lyfte bollen över muren och fick sedan fira sitt målet som fastställde slutresultatet.

Ulvåkertränaren Joakim Rosin var besviken efter krysset.

– I dag ska vi vara besvikna. Det kändes som att det skulle bli seger. Vi körde helt efter matchplanen och lyckades nästan helt. Vi bjuder fortfarande på enkla mål.

Matchfakta

Division 4 Norra

ULVÅKERS IF–TROLLHÄTTANS BoIS 3–3 (2–2)

Målen: 0–1 (8) självmål, 1–1 (18) Daniel Komayesh, 2–1 (27) Mikael Johansson, 2–2 (35) Tim Klaar, 3–2 (70) Tim Baldesten Pajunen, 3–3 (80) Tim Klaar.

Domare: Behar Meziu. Publik: 97.