04 jun 2016 18:24

04 jun 2016 18:24

IFK Falköping avgjorde efter pausvilan

DIVISION 3 MELLERSTA GÖTALAND FOTBOLL

IFK Falköping tog säsongens sjätte seger när de hemmabesegrade Ulricehamns IFK med 3–0 på lördagseftermiddagen.

Den första halvleken på Odenplan slutade mållös men efter paus fick IFK Falköping utdelning.

Det dröjde nio minuter in på den andra halvleken innan Florent Rushiti spräckte målnollan.

Blott fem minuter senare var det dags igen. Fisnik Menxhiqi utökade till 2–0 och det stod sig sedan till slutminuterna innan Rushiti även fick avrunda målskyttet inför 278 personer på Odenplan i Falköping.

Det här var IFK Falköpings fjärde raka triumf och laget har gjort 10–1 på de fyra senaste matcherna. IFK Falköping, under Mikael Lindgrens ledning, imponerar verkligen och nu hakar laget på i toppen av division 3.

Mål: IFK Falköping: Florent Rushiti 2, Fisnik Menxhiqi.

Den första halvleken på Odenplan slutade mållös men efter paus fick IFK Falköping utdelning.

Det dröjde nio minuter in på den andra halvleken innan Florent Rushiti spräckte målnollan.

Blott fem minuter senare var det dags igen. Fisnik Menxhiqi utökade till 2–0 och det stod sig sedan till slutminuterna innan Rushiti även fick avrunda målskyttet inför 278 personer på Odenplan i Falköping.

Det här var IFK Falköpings fjärde raka triumf och laget har gjort 10–1 på de fyra senaste matcherna. IFK Falköping, under Mikael Lindgrens ledning, imponerar verkligen och nu hakar laget på i toppen av division 3.

Mål: IFK Falköping: Florent Rushiti 2, Fisnik Menxhiqi.