08 jun 2016 21:32

08 jun 2016 21:32

Förlust för IFK Tidaholm

FOTBOLL: Division 3 mellersta Götaland

IFK Tidaholm förlorade med 2–3 borta mot Borås AIK.

Det var Borås AIK som tog ledningen efter bara sju minuters spel på Bodavallen. Det dröjde sedan inte länge förrän Dennis Bergström kunde kvittera till 1–1 efter fint förarbete av Elvedin Kusturica i den 16: matchminuten. Tio minuter före pausvilan återtog dock hemmalaget ledningen och IFK Tidaholm fick jaga en kvittering inför den andra halvleken. Efter paus dröjde det bara sex minuter innan Borås AIK gick ifrån till 3–1 men bortalaget var ingalunda ett slaget lag. Andreas Bergström reducerade med knappt 20 minuter kvar att spela men närmare än så kom aldrig Tidaholm som därmed halkade ned till nedre kvalplats efter 2–3-förlusten.

Mål: IFK Tidaholm: Dennis Bergström, Andreas Bergström.

Det var Borås AIK som tog ledningen efter bara sju minuters spel på Bodavallen. Det dröjde sedan inte länge förrän Dennis Bergström kunde kvittera till 1–1 efter fint förarbete av Elvedin Kusturica i den 16: matchminuten. Tio minuter före pausvilan återtog dock hemmalaget ledningen och IFK Tidaholm fick jaga en kvittering inför den andra halvleken. Efter paus dröjde det bara sex minuter innan Borås AIK gick ifrån till 3–1 men bortalaget var ingalunda ett slaget lag. Andreas Bergström reducerade med knappt 20 minuter kvar att spela men närmare än så kom aldrig Tidaholm som därmed halkade ned till nedre kvalplats efter 2–3-förlusten.

Mål: IFK Tidaholm: Dennis Bergström, Andreas Bergström.