08 jun 2016 21:25

08 jun 2016 21:25

Onsdagens fotboll

FOTBOLL

Division 6 Mariestad

HOVA IF–HÖRNEBO SK

4–0 (4–0)

Serieledaren Hova IF var på pappret tuffast möjliga uppgift för Hörnebo SK och programenligt blev det också en förlust.

– Vi möter ett lag som spelar för att gå upp i en annan serie. Det var tufft men vi kämpade på och lyckades hålla nollan i den andra halvleken. Det får vi vara nöjda med. Vi försvarade oss bra. De fick första målet efter fem minuter i matchen och det andra efter tio. Vi hade behövt hålla nollan längre om vi skulle ha haft någon chans men samtidigt är det här inget lag som vi räknar med att vinna mot, säger Hörnebos lagledare Kenth Karlsson.

Han lyfte fram Alexander Larssons kämpainsats.

Division 6 Mariestad

HOVA IF–HÖRNEBO SK

4–0 (4–0)

Serieledaren Hova IF var på pappret tuffast möjliga uppgift för Hörnebo SK och programenligt blev det också en förlust.

– Vi möter ett lag som spelar för att gå upp i en annan serie. Det var tufft men vi kämpade på och lyckades hålla nollan i den andra halvleken. Det får vi vara nöjda med. Vi försvarade oss bra. De fick första målet efter fem minuter i matchen och det andra efter tio. Vi hade behövt hålla nollan längre om vi skulle ha haft någon chans men samtidigt är det här inget lag som vi räknar med att vinna mot, säger Hörnebos lagledare Kenth Karlsson.

Han lyfte fram Alexander Larssons kämpainsats.