08 jun 2016 21:30

08 jun 2016 22:09

Rekordvår för Terrängproppen

LÖPNING: Festlig avslutning i Arena Skövde

Det blev en riktig rekordvår för IFK Skövde friidrotts 50-årsjubilerande Terrängproppen som hade avslutning på onsdagen.
– Det är ju jättekul på alla sätt, säger IFK Skövdes Stefan Karlsson med ett leende.

Många lyckliga barn fick ta emot plakett och äta tårta när IFK Skövde hade sin sedvanliga avslutning för Terrängproppen. I år firar Terrängproppen 50 år och vad var mer passande än att slå rekord på flera fronter.

Totalt under våren blev det 3250 starter vilket är flest någonsin för en säsong och vid det andra tillfället gjordes hela 575 starter, vilket är rekord för en enskild kväll.

Terrängproppens popularitet märktes också på onsdagens avslutning där det var fler pristagare än vad det har varit någon gång tidigare under loppets 50-åriga historia. Totalt fick 382 barn ta emot pris under kvällen och sedan blev det saft och tårta.

– Jag tror att vi har haft 345 stycken eller något liknande som mest förut, kommenterar Stefan Karlsson i IFK Skövde.

Femåriga Rasmus Hansen från Skövde var ett alla barn som deltog på festligheterna i foajén på Arena Skövde. Han tyckte avslutningen var rolig och att få pris var den största höjdpunkten.

– Plaketten är bäst för den är av guld, konstaterade han.

Totalt har det varit sju löptillfällen från premiären i mitten på april och onsdagens avslutning var för de deltagare som har gjort fem starter eller mer sedan första gången.

Nu är det sommaruppehåll i ett par månader innan det är dags att dra i gång höstsäsongen i mitten av augusti.

Många lyckliga barn fick ta emot plakett och äta tårta när IFK Skövde hade sin sedvanliga avslutning för Terrängproppen. I år firar Terrängproppen 50 år och vad var mer passande än att slå rekord på flera fronter.

Totalt under våren blev det 3250 starter vilket är flest någonsin för en säsong och vid det andra tillfället gjordes hela 575 starter, vilket är rekord för en enskild kväll.

Terrängproppens popularitet märktes också på onsdagens avslutning där det var fler pristagare än vad det har varit någon gång tidigare under loppets 50-åriga historia. Totalt fick 382 barn ta emot pris under kvällen och sedan blev det saft och tårta.

– Jag tror att vi har haft 345 stycken eller något liknande som mest förut, kommenterar Stefan Karlsson i IFK Skövde.

Femåriga Rasmus Hansen från Skövde var ett alla barn som deltog på festligheterna i foajén på Arena Skövde. Han tyckte avslutningen var rolig och att få pris var den största höjdpunkten.

– Plaketten är bäst för den är av guld, konstaterade han.

Totalt har det varit sju löptillfällen från premiären i mitten på april och onsdagens avslutning var för de deltagare som har gjort fem starter eller mer sedan första gången.

Nu är det sommaruppehåll i ett par månader innan det är dags att dra i gång höstsäsongen i mitten av augusti.

Alla pristagare i Terrängproppen våren 2016: Adolfsson Liam, Adolfsson Milo, Agardtsson Ludvig, Ahlberg Nelly, Ahlberg Olsson Filip, Ahlin Lova, Ahlin Malva, Ahlqvist Ludwig, Ahnheim Sixten, Aksell Alice, Aksell Emma, Alagic Ellie, Albinsson Martinsson Isabelle, Albinsson Martinsson Oliver, Algerin Albin, Algerin Tova, Almevad Ellen, Anderberg Hjalmar, Andersson Assar, Andersson Boine, Andersson Edvin, Andersson Ella, Andersson Julian, Andersson Liam, Andersson Nova, Andersson Oliver, Andersson Theo, Andersson Tim, Andersson Viktor, Andrén Stella, Annesdotter Frans, Arenius Charlie, Arleberg Edvin, Aronsson Edvin, Arvidsson Charlie, Aspehed Liljegren Albin, Aspehed Liljegren Elias, Axelsson Lina, Baldesten Felix, Beckman Izabell, Beckman Lucas, Bende Malte, Bender William, Benjamen Adriana, Benjamen Marius, Berggren Olle, Bertilsson Cornelia, Bertilsson Konrad, Bertilsson Wilma, Birath Nils, Bjurén Siri, Bjärnetoft Samuel, Bjärnetoft Sebastian, Björck Marta, Björck Samuel, Björk Albin, Björk Siri, Björk Smilla, Blomqvist Åstemo Meja, Boers Lena, Boers Lineus, Boers Qiuhong, Boethius Väärt Ester, Bohm Casper, Bohm Leia, Brandt Vidar, Broberg Wilhelm, Bromer Brunskog Alfred, Carlqvist Pontus, Carlsson Edvin, Carlsson Sander, Carlsson Wilmer, Christensson Linnea, Christensson Linus, Claeson Siri, Claeson Vera, Classon Hampus, Classon Ida, Daffy Signe, Daffy Tuva, Dahl Cornelia, Dahl Herman, Dahl Stella, Dahlman Elise, Dahlman Viggo, Dahlstrand Maja, Didic Wallenberg Leo, Didic Wallenberg Milia, Didic Wallenberg Noel, Djäken Moa, Djäken Viktor, Duvander Åhsberg Wilma, Edin Noel, Edvinsson Aron, Edvinsson Noel, Ekdahl Alicia, Ekdahl Julius, Eldholm Noah, Emanuelsson Noomi, Emstedt Olle, Enander Melvin, Enarsson Noomi, Engström Klara, Engström Lukas, Eriksson Alvin, Eriksson Arthur, Eriksson Hilda, Eriksson Siri, Eriksson Thelma, Erlandsson Edwin, Erlandsson Lowisa, Erlandsson Ludwig, Esserius Alde, Esserius Märtha, Fagerlind Linnea, Filander William, Fingal Selma, Foch Arthursson Calle, Foch Arthursson Ludvig, Fredén Simon, Frykler Lukas, Fång Sigrid, Ganebäck Emelie, Gonzaga Ida, Gonzaga Vilgot, Green Carlström Sixten, Green Charlie, Gripenwald Evelina, Gull Noel, Gullstrand Irma, Gullstrand Isak, Gunnerek Annie, Gustafsson Theodor, Gustavsson Alicia, Gustavsson Caroline, Gustavsson Kerstin, Gustavsson Theo, Göransson Rudell Tuva, Hagelin Hillevi, Hagelin Mathilda, Hall Minh, Hallberg Ellen, Hallberg Elsa, Hallén Arvid, Hallén Olle, Hallerström Zara, Hansen Rasmus, Hardestav Astrid, Hardestav Klara, Harnesk Arvid, Harrysson Esther, Harrysson Theodor, Hasselberg Ludvig, Hattevig Isak, Hattevig Lowe, Hed Oscar, Hedström Wilma, Hein Wilmer, Hellberg Liam, Hellberg Linn, Hellman Alfred, Hellman Theodor, Hellqvist Alice, Hellqvist Elsa, Hjärtqvist Sofie, Holm Shamon Ella, Holmefeldt Saga, Holmén Linn, Holmén Oscar, Holmström Elliot, Hultgren Alicia, Häggblom Toftedahl Arvid, Hämäläinen Edvin, Högström Gustav, Ingemarsson Noel, Ionidis Andreas, Jansson Ludvig, Jansson Lukas, Jansson Marja, Jansson Wictor, Johansson Alvin, Johansson Felix, Johansson Filip, Johansson Leo, Johansson Linnea, Johansson Linus, Johansson Matilda, Johansson Moa, Johansson Tove, Johansson Vincent, Jonsson Friman Johanna, Jonsson Friman Sofia, Jägstam Elin, Jägstam Linn, Jälmevik Waldemar, Kantow Juni, Karlsson Frisk Axel, Karlsson Frisk Signe, Karlsson Robin, Karlsson Saga, Karlström Edith, Karlström Olle, Karremo Hugo, Karremo Wilma, Kilstam Jack, Kjellsson Tilda, Krantz Isabelle, Kruger Marlie, Käll Ingren Hedvig, Larsson Häggmark Pontus, Larsson Häggmark Vilma, Larsson Josua, Larsson Noah, Lechte Viktor, Lennerholt Emilia, Lennerholt Filip, Lennerholt Thilde, Levin Adam, Lidström Ebba, Liivrand Fabian, Liivrand Ville, Liljeblad Alice, Liljeblad Astrid, Liljeblad Gustav, Liljeblad Olle, Liljegren Filip, Liljegren Isak, Liljegren Mio, Lindberg Elsa, Lindberg Gerda, Lindberg Hjalmar, Lindén Vera, Lindfors Elliot, Lindgren Alma, Lindholm Alicia, Lindholm Noel, Lindqvist Yannis, Lindskog Vidar, Lindvall Nanna, Ljungmark Ivar, Ludvigsson Folke, Lundberg Maja, Lundberg Molly, Lundgren Arvid, Lundh Lucas, Lundquister Lyra, Lundquister Norim, Lundqvist Sigrid, Låstberg Hugo, Lähde Asta, Lähde Elsa, Löw-Larsen Molly, Löw-Larsen Märta, Magnefors Arvid, Magnefors Jonatan, Milian Magnefors, Signe Magnefors, Malmgren Ally, Malmström Leo, Martinsson Anton, Martinsson Pontus, Mattsson Levi, Mattsson Theo, Minkkinen Leo, Moberg Kerstin, Modin Melvin, Mårstad Hilma, Mårtensson Walter, Nawaz Isak, Neander Fanny, Neander John, Nielsen Nikki, Nilsson Alfred, Nilsson Elmer, Nilsson Ingrid, Nilsson Li, Nilsson Linn, Nilsson Svea, Nilsson Tim, Nordh Alva, Nordh Arvid, Nordh Ebba, Nordh Edith, Norén Ines, Norén Signe, Norlander Hedda, Norlander Tilda, Nyman Harry, Nystedt Elton, Nystedt Tilde, Olsson Joel, Olsson Tilde, Palm Elias, Palmqvist Ellen, Pantzar Klara, Pantzar Oliver, Perlforsen Sindy, Persson Anna, Persson Leon, Pettersson Ina, Pettersson Ingemarsson Robin, Pettersson Loke, Pilerud Axel, Roman Arvid, Rosell Malte, Rosell Måns, Rosèn Olle, Rosén Alva, Rosén Ludvig, Rosenqvist Moa, Ryder Adam, Ryder Line, Rännare Minna, Sahlin Linnea, Sahlin Märtha, Sandén Elis, Sandén Sigge, Saxin Algot, Saxin Frej, Schöldström Leah, Silfverstrand Oliver, Silfverstrand Oscar, Sjödin Alicia, Sjödin Lova, Sjögren Niklas, Sjöholm Gusten, Sjöholm Melker, Skiba Wedholm Alicia, Skiba Wedholm Melwin, Skoog Axelsson My, Skärgård Filip, Smajic Adi, Smedman Gustav, Stojic Oliver, Stomberg Elsa, Stomberg Emma, Stridsborg Maja, Sunesson Harry, Sunnerlöf Ebba, Svensson Edwin, Svensson Ida, Söderholm Sixten, Söderqvist Walter, Söderqvist Wilmer, Sörensen Nathanel, Tauru Svensson Olle, Thapa Simon, Therstol Leia, Thorsell Minna, Thorstensson Anton, Thorvald Livia, Thurén Ellen, Thörn Theo, Toftedahl Otto, Toll Sigrid, Ulama Fjodor, Ulama Radha, Valsamidis Wahlin Elvin, Wedin Sara, Wemmel Juni, Wernersson Emma, Westerberg Alicia, Westerberg Emil, Weylandt Gustaf, Viberg Milla, Viberg Noah, Viberg Rio, Viktor Oliver, Viktor Nova, Willbo Hjalmarsson Millie, Willbo Hjalmarsson Minelle, Willbo Hjalmarsson Thindra, Wilson Hampus, Vitenberg Tyra, Vitenberg Vilda, Wänghult Joline, Wänghult Milton, Zälle Benjamin, Zälle Gabriel, Åberg Lukas, Ödberg Jamie, Östholm Stella.