09 jun 2016 15:27

09 jun 2016 15:27

Wänghult till Tibro IK

ISHOCKEY

Tibro IK fortsätter att fylla på truppen. Nu senast har de gjort klart med anfallaren Viktor Wänghult från Skövde IK.

Viktor Wänghult har tidigare varit utlånad till TIK under säsongen 2014/15 och känner klubben väl. 21-åringen har gjort nästan 100 division 1-matcher och väntas bli en fin tillgång som högerfattad forward.

I övrigt kan noteras att Tibro, som kvalade sig kvar i tvåan, jobbar vidare med truppen och fler spelare är på väg in:

– Vi jobbar med ytterligare fem unga spelare i Sverige, och vi har också två transatlanter som tagit kontakt och visat intresse. Vi får se var det landar. Men truppen börjar att forma sig, kommenterar Tibro IK:s Kenneth Berndtsson i ett pressmeddelande.

Viktor Wänghult har tidigare varit utlånad till TIK under säsongen 2014/15 och känner klubben väl. 21-åringen har gjort nästan 100 division 1-matcher och väntas bli en fin tillgång som högerfattad forward.

I övrigt kan noteras att Tibro, som kvalade sig kvar i tvåan, jobbar vidare med truppen och fler spelare är på väg in:

– Vi jobbar med ytterligare fem unga spelare i Sverige, och vi har också två transatlanter som tagit kontakt och visat intresse. Vi får se var det landar. Men truppen börjar att forma sig, kommenterar Tibro IK:s Kenneth Berndtsson i ett pressmeddelande.