10 jun 2016 13:40

10 jun 2016 14:23

Skövde IK klar med backsidan

ISHOCKEY: Stockholmare senaste nyförvärvet

Med nyförvärvet Niklas Lindmark har Skövde IK lagt sista biten i sitt backpussel inför kommande säsong.

SIK fortsätter att fylla på sin trupp och på fredagens presenterades stockholmaren Niklas Lindmark som det senaste i raden av nyförvärv. Lindmark är en 23-årig försvarare som senast har spelat i division 1 med Hudiksvalls HC.

Han har fått sin fostran i AIK, men har dessutom spelat i Huddinge och Väsby. Nu tar han alltså nästa steg i karriären och kontraktet med SIK är skrivet på ett år.

– Niklas är en tuff och kompromisslös tvåvägsback som gillar att spela en fysisk hockey och som kommer att fylla en viktig roll i lagbygget. Vi bedömer att det finns stor utvecklingspotential hos Niklas och är glada över att han valt Skövde IK för sin fortsatta hockeyutbildning, skriver SIK i ett pressmeddelande.

SIK fortsätter att fylla på sin trupp och på fredagens presenterades stockholmaren Niklas Lindmark som det senaste i raden av nyförvärv. Lindmark är en 23-årig försvarare som senast har spelat i division 1 med Hudiksvalls HC.

Han har fått sin fostran i AIK, men har dessutom spelat i Huddinge och Väsby. Nu tar han alltså nästa steg i karriären och kontraktet med SIK är skrivet på ett år.

– Niklas är en tuff och kompromisslös tvåvägsback som gillar att spela en fysisk hockey och som kommer att fylla en viktig roll i lagbygget. Vi bedömer att det finns stor utvecklingspotential hos Niklas och är glada över att han valt Skövde IK för sin fortsatta hockeyutbildning, skriver SIK i ett pressmeddelande.