18 jun 2016 11:59

18 jun 2016 12:00

Skövde KIK-Töcksfors - följ matchen här

Skövde KIK har en viktig match mot Töcksfors som likt SKIK också ligger under strecket.

Skövde befinner sig näst sist i tabellen med bara fyra poäng och upp till rätt sida strecket är det sex poäng. Däremellan ligger Töcksfors som har sju poäng och det blir således en betydelsefull match mellan lagen i dag. En seger skulle ge Skövde kontakt med lagen ovanför medan en förlust skulle betyda att man tappar mark i kampen om nytt kontrakt.

SLA rapporterar direkt från matchen på Södermalms IP som börjar klockan 15.00.

 

 

 

 

 

Skövde befinner sig näst sist i tabellen med bara fyra poäng och upp till rätt sida strecket är det sex poäng. Däremellan ligger Töcksfors som har sju poäng och det blir således en betydelsefull match mellan lagen i dag. En seger skulle ge Skövde kontakt med lagen ovanför medan en förlust skulle betyda att man tappar mark i kampen om nytt kontrakt.

SLA rapporterar direkt från matchen på Södermalms IP som börjar klockan 15.00.