20 jun 2016 21:14

20 jun 2016 21:14

Eriksson åter till HK Country

HANDBOLL: "Han kommer att betyda massor för oss"

Det blev ingen fortsättning i IFK Skövde för Jonatan Eriksson.
Nu står det klart att han återvänder till HK Country i stället.
– Han kommer att betyda massor, säger Tommy Leo i Country.

Eriksson spelade i Country innan han fick chansen att prova sina vingar i elitserien med IFK Skövde. Där blev det ett par säsonger, men efter den senaste säsongen bestämde sig IFK för att inte behålla högersexan. Då väljer Eriksson alltså Country som ramlade ur allsvenskan och får börja om i division 1 och Tommy Leo är belåten med det senaste nyförvärvet.

– Klart att det är roligt. Så fort vi fick reda på att inte skulle vara kvar hos IFK har vi varit på honom naturligtvis, säger Leo.

Med sin erfarenhet från spel i den högsta serien blir Eriksson ett fint tillskott i Country.

– Han kommer tillföra massor till laget för han har ett par års elitserierutin, det går inte att sticka under stolen med. Jonathan är fortfarande ung, men har skaffat sig en hel del rutin och hela föreningen är glad för att han väljer att komma tillbaka, fortsätter Leo.

För övrigt så jobbar Stöpenklubben vidare med truppen. Än så länge hoppas man på fler nyförvärv.

– Truppen är inte hundra spikad, men det börjar närma sig, avslutar Leo.

Eriksson spelade i Country innan han fick chansen att prova sina vingar i elitserien med IFK Skövde. Där blev det ett par säsonger, men efter den senaste säsongen bestämde sig IFK för att inte behålla högersexan. Då väljer Eriksson alltså Country som ramlade ur allsvenskan och får börja om i division 1 och Tommy Leo är belåten med det senaste nyförvärvet.

– Klart att det är roligt. Så fort vi fick reda på att inte skulle vara kvar hos IFK har vi varit på honom naturligtvis, säger Leo.

Med sin erfarenhet från spel i den högsta serien blir Eriksson ett fint tillskott i Country.

– Han kommer tillföra massor till laget för han har ett par års elitserierutin, det går inte att sticka under stolen med. Jonathan är fortfarande ung, men har skaffat sig en hel del rutin och hela föreningen är glad för att han väljer att komma tillbaka, fortsätter Leo.

För övrigt så jobbar Stöpenklubben vidare med truppen. Än så länge hoppas man på fler nyförvärv.

– Truppen är inte hundra spikad, men det börjar närma sig, avslutar Leo.