30 jun 2016 15:18

30 jun 2016 15:18

Elitläger i Halmstad

FOTBOLL: Två målvakter från Skövde

Under söndagen påbörjar det Svenska fotbollsförbundet sitt årliga elitläger i Halmstad. Två av spelarna som kommer att kämpa för en landslagsplats är från Skövde.

På lägret, som består av sex dagar med tränings- och spelutbildning, samlas totalt 384 spelare, födda 2001, från 24 olika distriktsförbund. Från dessa kommer sedan ett landslag att formas. Två av killarna som ska försöka imponera under sexdagarsperioden är från Skövde. Jonathan Enegren, Ulvåkers IF, och David Engelbrektsson, Skövde AIK, är de två målvakterna som tagits ut i Västra Götalands distriktslag.

Huruvida det blir landslagsspel för de talangfulla killarna är svårt att sia om. Men oavsett vad som händer så ser Skövdes målvaktframtid onekligen ljus ut.

På lägret, som består av sex dagar med tränings- och spelutbildning, samlas totalt 384 spelare, födda 2001, från 24 olika distriktsförbund. Från dessa kommer sedan ett landslag att formas. Två av killarna som ska försöka imponera under sexdagarsperioden är från Skövde. Jonathan Enegren, Ulvåkers IF, och David Engelbrektsson, Skövde AIK, är de två målvakterna som tagits ut i Västra Götalands distriktslag.

Huruvida det blir landslagsspel för de talangfulla killarna är svårt att sia om. Men oavsett vad som händer så ser Skövdes målvaktframtid onekligen ljus ut.