06 jul 2016 22:24

06 jul 2016 22:25

Isak Arvidsson åkte ur mot spanjor

TENNIS: Båstad Challenger

Isak Arvidsson, 23 år, har spelat färdigt i singelturneringen i Båstad. Han åkte ut i den andra omgången mot femteseedade Roberto Carballes Baena, Spanien.

Båstad Challenger fortsatte under onsdagen. Isak Arvidsson, 23 år och från Hjo men numera boende i Båstad, vann sin första match i singelturneringen mot serben Miki Jankovic.

Men i den andra omgången tog turneringen slut för Arvidsson. Den femteseedade Roberto Carballes Baena blev för svår. Spanjoren vann med 6–4, 6–4.

– Det är svårspelat med vinden, men jag tyckte att det var bra spel. Synd att jag inte kunde ha hängt med lite mer i första, jag tyckte jag hade lite chanser men kunde inte komma tillbaka. Han spelade bra, han passerade mig nästan varje gång jag var vid nät, säger Isak Arvidsson till Svenska tennsiförbundet.

Arvidsson har fortfarande chansen i dubbel tillsammans med Fred Simonsson.

Båstad Challenger fortsatte under onsdagen. Isak Arvidsson, 23 år och från Hjo men numera boende i Båstad, vann sin första match i singelturneringen mot serben Miki Jankovic.

Men i den andra omgången tog turneringen slut för Arvidsson. Den femteseedade Roberto Carballes Baena blev för svår. Spanjoren vann med 6–4, 6–4.

– Det är svårspelat med vinden, men jag tyckte att det var bra spel. Synd att jag inte kunde ha hängt med lite mer i första, jag tyckte jag hade lite chanser men kunde inte komma tillbaka. Han spelade bra, han passerade mig nästan varje gång jag var vid nät, säger Isak Arvidsson till Svenska tennsiförbundet.

Arvidsson har fortfarande chansen i dubbel tillsammans med Fred Simonsson.