06 jul 2016 22:05

06 jul 2016 22:05

Seger för IFK Tidaholm

FOTBOLL: Division 3 Mellersta Götaland

IFK Tidaholm besegrade topplaget Holmalunds IF på bortaplan innan uppehållet.

IFK Tidaholm satte punkt på vårsäsongen med att möta topplaget Holmalunds IF på bortaplan.

IFK Tidaholm tog ledningen på Brogårdsvallen genom Jakob Joelsson. Han nickade in 1–0 efter tio minuters spel. Innan den första halvleken var till ända i Alingsås hade Holmalund kvitterat.

I den andra halvleken tog IFK Tidaholm åter ledningen med 2–1 genom mål av laget store skyttekung Dennis Bergström. Men bortaglädjen blev kortvarig och Holmalund kvitterade omgående till 2–2. Holmalund tog därefter ledningen men Tidaholm replikerade sedan genom Elvedin Kusturica.

Med fem minuter kvar av ordinarie speltid fick Dennis Bergström ikläda sig rollen som matchvinnare med sitt 4–3–mål efter att Bergström påpassligt hållit sig framme och utnyttjat slarv i hemmaförsvaret. En skön seger för Tidaholm som nu går på uppehåll och har häng lite häng på topplagen inför hösten.

Mål: IFK Tidaholm: Dennis Bergström 2, Jakob Joelsson, Elvedin Kusturica.

IFK Tidaholm satte punkt på vårsäsongen med att möta topplaget Holmalunds IF på bortaplan.

IFK Tidaholm tog ledningen på Brogårdsvallen genom Jakob Joelsson. Han nickade in 1–0 efter tio minuters spel. Innan den första halvleken var till ända i Alingsås hade Holmalund kvitterat.

I den andra halvleken tog IFK Tidaholm åter ledningen med 2–1 genom mål av laget store skyttekung Dennis Bergström. Men bortaglädjen blev kortvarig och Holmalund kvitterade omgående till 2–2. Holmalund tog därefter ledningen men Tidaholm replikerade sedan genom Elvedin Kusturica.

Med fem minuter kvar av ordinarie speltid fick Dennis Bergström ikläda sig rollen som matchvinnare med sitt 4–3–mål efter att Bergström påpassligt hållit sig framme och utnyttjat slarv i hemmaförsvaret. En skön seger för Tidaholm som nu går på uppehåll och har häng lite häng på topplagen inför hösten.

Mål: IFK Tidaholm: Dennis Bergström 2, Jakob Joelsson, Elvedin Kusturica.