20 jul 2016 21:46

20 jul 2016 21:47

Slutspelsdags för de lokala lagen

FOTBOLL: Gruppspelet i Gothia cup avslutades under onsdagen

Flera av de lokala lagen lyckades riktigt bra i Gothia cup och får nu spela A-slutspel under torsdagen.

Men slutspelet tjuvstartade med några matcher redan på onsdagen.

Gothia cup fortsatte under onsdagen för de tio lokala fotbollslagen när de sista gruppspelsmatcherna avgjordes.

I P13-klassen har Skultorps IF med ett lag och det avslutade gruppspelet med att besegra Keflavik från Island med 2–0. Det var lagets tredje raka seger och därmed tog Skultorpslaget hem sin grupp. Därmed väntar spel i A-slutspelet för Skultorps IF som i sin utslagningsmatch på torsdagen möter Lyn Fotball från Norge.

I P15-klassen spelar ett lokalt lag. Skultorps IF/Våmbs IF avslutade gruppspelet under onsdagen med att förlora mot Asifa Gnfa från Indonesien med 0–2. Därmed slutade Skövdelaget på tredje plats i gruppen efter en seger på tre matcher. De gick till B-slutspel och mötte European Football Academy från England i sin första utslagningsmatch under onsdagen. Det slutade med en 4–3-seger för Skultorps IF/Våmbs IF. Nu väntar en ny slutspelsmatch mot Lira BK under torsdagen.

I P16-klassen återfinns två lokala lag. IFK Skövde avslutade gruppspelet under onsdagen med att spela 1–1 mot Pateadores SC från USA i den sista matchen. Därmed slutade IFK-laget etta i gruppen efter två tidigare segrar. Nu väntade A-slutspel för IFK-killarna som ställdes mot Sandvikens AIK på onsdagen i den första utslagningsmatchen. Det slutade med seger för IFK Skövde med 2–0. Nu väntar Young Parkonians FC från England i nästa slutspelsmatch på torsdagen för IFK.

IFK Falköpings P16-lag avslutade sitt gruppspel med att besegra The Football Academy Dubai från Förenade Arabemiraten med 1–0 på onsdagen. Därmed slutade Falköpingslaget på tredje plats i gruppen och fick spela B-slutspel. De ställdes mot Tingsryd United i sin första utslagningsmatch på onsdagen. Det slutade med en seger för IFK Falköping med 4–0. Nu väntar Tromsö IL 2 från Norge i nästa slutspelsmatch på torsdagen.

I P18-klassen har IFK Skövde ett lag med. IFK-laget avslutade sitt gruppspel på onsdagen med att besegra Frisia 03, SV från Tyskland med 2–0. Det var lagets tredje raka seger och dessutom har de inte heller släppt in något i gruppen som de tog hem. Nu väntar A-slutspel under torsdagen.

I F15-klassen deltar tre lokala lag. Skövde KIK avslutade sitt gruppspel under onsdagen med att förlora mot Walddörfer SV från Tyskland med 0–3. Därmed slutade Skövdetjejerna på andra plats i gruppen efter totalt en seger. Nu väntar A-slutspel under torsdagen.

Skultorps IF:s F15-lag avslutade sitt gruppspel med att spela oavgjort, 0–0, mot Alnö IF under onsdagen. Därmed slutar Skultorpstjejerna på andra plats i gruppen och ska spela A-slutspel under torsdagen.

Våmbs IF:s F15-lag avslutade sitt gruppspel med att förlora mot Stabaek från Norge med 0–2 under onsdagen. Våmbstjejerna var dock redan innan matchen klara för A-slutspel efter två vinster. De inleder nu A-slutspelet på torsdagen.

I F16-klassen har Hörnebo SK med ett lag. Tibrotjejerna avslutade sitt gruppspel under onsdagen med att besegra SSC Hagen Ahrensburg med 3–0. Därmed tog Hörnebo hem sin grupp och får spela A-slutspel under torsdagen. Där ställs de mot Bossekop UL från Norge.

I F18-klassen deltar ett lag från Skövde KIK. De avslutade gruppspelet under onsdagen med att förlora mot Hovås-Billdal IF med 0–2. Skövdetjejerna slutade därmed sist i gruppen men en inspelad poäng. De får spela B-slutspel under torsdagen där de ställs mot Typhoon FC från USA.

Gothia cup startade på måndagen i Göteborg. Tio lokala lag deltar i den stora och internationella ungdomsturneringen som arrangeras för 42:a året. Fler än 30 000 spelare från 80 länder, i sammanlagt 1 670 lag, gör upp under Gothia cup. På 104 planer i Göteborg, Mölndal och Kungsbacka spelas över 4 000 matcher under veckan.

Gothia cup fortsatte under onsdagen för de tio lokala fotbollslagen när de sista gruppspelsmatcherna avgjordes.

I P13-klassen har Skultorps IF med ett lag och det avslutade gruppspelet med att besegra Keflavik från Island med 2–0. Det var lagets tredje raka seger och därmed tog Skultorpslaget hem sin grupp. Därmed väntar spel i A-slutspelet för Skultorps IF som i sin utslagningsmatch på torsdagen möter Lyn Fotball från Norge.

I P15-klassen spelar ett lokalt lag. Skultorps IF/Våmbs IF avslutade gruppspelet under onsdagen med att förlora mot Asifa Gnfa från Indonesien med 0–2. Därmed slutade Skövdelaget på tredje plats i gruppen efter en seger på tre matcher. De gick till B-slutspel och mötte European Football Academy från England i sin första utslagningsmatch under onsdagen. Det slutade med en 4–3-seger för Skultorps IF/Våmbs IF. Nu väntar en ny slutspelsmatch mot Lira BK under torsdagen.

I P16-klassen återfinns två lokala lag. IFK Skövde avslutade gruppspelet under onsdagen med att spela 1–1 mot Pateadores SC från USA i den sista matchen. Därmed slutade IFK-laget etta i gruppen efter två tidigare segrar. Nu väntade A-slutspel för IFK-killarna som ställdes mot Sandvikens AIK på onsdagen i den första utslagningsmatchen. Det slutade med seger för IFK Skövde med 2–0. Nu väntar Young Parkonians FC från England i nästa slutspelsmatch på torsdagen för IFK.

IFK Falköpings P16-lag avslutade sitt gruppspel med att besegra The Football Academy Dubai från Förenade Arabemiraten med 1–0 på onsdagen. Därmed slutade Falköpingslaget på tredje plats i gruppen och fick spela B-slutspel. De ställdes mot Tingsryd United i sin första utslagningsmatch på onsdagen. Det slutade med en seger för IFK Falköping med 4–0. Nu väntar Tromsö IL 2 från Norge i nästa slutspelsmatch på torsdagen.

I P18-klassen har IFK Skövde ett lag med. IFK-laget avslutade sitt gruppspel på onsdagen med att besegra Frisia 03, SV från Tyskland med 2–0. Det var lagets tredje raka seger och dessutom har de inte heller släppt in något i gruppen som de tog hem. Nu väntar A-slutspel under torsdagen.

I F15-klassen deltar tre lokala lag. Skövde KIK avslutade sitt gruppspel under onsdagen med att förlora mot Walddörfer SV från Tyskland med 0–3. Därmed slutade Skövdetjejerna på andra plats i gruppen efter totalt en seger. Nu väntar A-slutspel under torsdagen.

Skultorps IF:s F15-lag avslutade sitt gruppspel med att spela oavgjort, 0–0, mot Alnö IF under onsdagen. Därmed slutar Skultorpstjejerna på andra plats i gruppen och ska spela A-slutspel under torsdagen.

Våmbs IF:s F15-lag avslutade sitt gruppspel med att förlora mot Stabaek från Norge med 0–2 under onsdagen. Våmbstjejerna var dock redan innan matchen klara för A-slutspel efter två vinster. De inleder nu A-slutspelet på torsdagen.

I F16-klassen har Hörnebo SK med ett lag. Tibrotjejerna avslutade sitt gruppspel under onsdagen med att besegra SSC Hagen Ahrensburg med 3–0. Därmed tog Hörnebo hem sin grupp och får spela A-slutspel under torsdagen. Där ställs de mot Bossekop UL från Norge.

I F18-klassen deltar ett lag från Skövde KIK. De avslutade gruppspelet under onsdagen med att förlora mot Hovås-Billdal IF med 0–2. Skövdetjejerna slutade därmed sist i gruppen men en inspelad poäng. De får spela B-slutspel under torsdagen där de ställs mot Typhoon FC från USA.

Gothia cup startade på måndagen i Göteborg. Tio lokala lag deltar i den stora och internationella ungdomsturneringen som arrangeras för 42:a året. Fler än 30 000 spelare från 80 länder, i sammanlagt 1 670 lag, gör upp under Gothia cup. På 104 planer i Göteborg, Mölndal och Kungsbacka spelas över 4 000 matcher under veckan.