29 jul 2016 14:56

29 jul 2016 14:57

Santosh svartflaggades i finalen

RALLYCROSS

Falköpingsföraren Santosh Berggren var på plats i Strängnäs när årets tredje deltävling i Rallycross-SM genomfördes.

Berggren körde bra i grundomgångens heat och kvalificerade sig till semifinalen.

Semin blev tuff men Santosh visade framfötterna och avancerade till final. Väl där blev det dock ett tråkigt slut på tävlingen. Berggren, som låg på tredjeplats, körde ihop med en annan förare och blev därför visad svart flagg, vilket innebar att han var utesluten.

Berggren körde bra i grundomgångens heat och kvalificerade sig till semifinalen.

Semin blev tuff men Santosh visade framfötterna och avancerade till final. Väl där blev det dock ett tråkigt slut på tävlingen. Berggren, som låg på tredjeplats, körde ihop med en annan förare och blev därför visad svart flagg, vilket innebar att han var utesluten.