12 aug 2016 17:35

12 aug 2016 17:35

Ida Olsson uttagen till Finnkampen

FRIIDROTT

Ett blågult uppdrag väntar för IF Hagens talangfulla friidrottare Ida Olsson.

Hon har nämligen blivit uttagen till ungdomsfinnkampen och ska representera Sverige vid tävlingarna i Tammerfors den 3-4 september.

Ida, som ska tävla i kula, slog till med ett guld på junior-SM i helgen då hon vann kultävlingen med en stöt på 15,04 meter. Det var nytt personligt rekord och ett fint formbesked av Olsson som nu alltså har en landskampsuppdrag att se fram mot.

Hon har nämligen blivit uttagen till ungdomsfinnkampen och ska representera Sverige vid tävlingarna i Tammerfors den 3-4 september.

Ida, som ska tävla i kula, slog till med ett guld på junior-SM i helgen då hon vann kultävlingen med en stöt på 15,04 meter. Det var nytt personligt rekord och ett fint formbesked av Olsson som nu alltså har en landskampsuppdrag att se fram mot.