14 aug 2016 15:51

14 aug 2016 15:51

IFK Falköping nollat

FOTBOLL: Division 3 mellersta

IFK Falköping gick miste om viktiga poäng i toppstriden när man förlorade borta mot Borås med 0–3.

Precis som i våras kammade Falköping noll mot Borås och det betyder också att IFK fick lämna över kvalplatsen till Holmalund som nu är en poäng före Falköping.

Borås tog ledningen genom Albinot Rexhepi efter en kvart och med dryga halvtimmen spelad ökade Jahid Jawid till 2–0. Det var resultatet i paus och Falköping hade en jobbig utmaning framför sig i den andra halvleken.

Bortalaget skapade sina chanser, men lyckades inte spräcka nollan mot bottenlaget som tog viktiga poäng i sin kamp om att undvika nedflyttning. I stället var det Borås som gjorde den andra halvlekens enda mål alldeles i slutskedet.

Precis som i våras kammade Falköping noll mot Borås och det betyder också att IFK fick lämna över kvalplatsen till Holmalund som nu är en poäng före Falköping.

Borås tog ledningen genom Albinot Rexhepi efter en kvart och med dryga halvtimmen spelad ökade Jahid Jawid till 2–0. Det var resultatet i paus och Falköping hade en jobbig utmaning framför sig i den andra halvleken.

Bortalaget skapade sina chanser, men lyckades inte spräcka nollan mot bottenlaget som tog viktiga poäng i sin kamp om att undvika nedflyttning. I stället var det Borås som gjorde den andra halvlekens enda mål alldeles i slutskedet.