15 aug 2016 18:52

15 aug 2016 18:52

Bra cupstart för Saints

SOFTBOLL

Skövde Saints fick en fin start på European Premiere Cup i Italien.

Laget inledde med att möta Les Comanches från Frankrike på måndagen och det slutade med seger för Skövdelaget.

Matchen slutade 5–0 till Skövde som bjöd på en solid defensiv utan att släppa ifrån sig några poäng till det franska laget. På tisdagen fortsätter cupspelet i italienska Ronchi med match mot Sparks från nederländerna samt italienska Bussolengo.

Laget inledde med att möta Les Comanches från Frankrike på måndagen och det slutade med seger för Skövdelaget.

Matchen slutade 5–0 till Skövde som bjöd på en solid defensiv utan att släppa ifrån sig några poäng till det franska laget. På tisdagen fortsätter cupspelet i italienska Ronchi med match mot Sparks från nederländerna samt italienska Bussolengo.