17 aug 2016 06:00

17 aug 2016 06:00

Prestigemöte med Mariestad

ISHOCKEY: Första träningsmatchen i Billinghov

Skövde IK:s försäsong rullar vidare. Nu med träningsmatch mot främsta rivalen Mariestad Bois.
– Det blir säkert en tuff och bra match med lite extra känslor, säger SIK:s tränare Tomas Kempe.

SIK har varit på is i en dryg vecka och spelade säsongens första träningsmatch borta mot Vimmerby (förlust 1–4) i söndags. Nu är det dags att spela i Billingehov för första gången i höst och SIK får besök av Mariestad Bois.

– En kul första hemmamatch, säger Kempe.

Skövde IK är inne i en tuff period av förberedelser.

– Kommer att bli tungt hela augusti med mycket matcher och träningar samt fys på det, säger Kempe.

SIK-tränaren har dålig koll på årets upplaga av Mariestad Bois, men fäster ingen större vikt vid det.

– Vi bryr oss inte så mycket utan har fullt upp med vårt eget, konstaterar han.

Hela truppen är intakt, men frågetecken för backen Oskar Niklasson som fick en smäll på låret i söndags.

Skövde IK: Målvakter: Andreas Ollikainen, David Persson-Thorsell. Backar: Axel Abrahamsson, Niklas Lindmark, Anton Karlsson, Anton Knutsson, Albin Andersson, Johan Wilund, Jesper Appel, Oscar Nicklasson. Anfallare: Alexander Yacob, Carl-Johan Sjögren, Adam Rundqvist, Victor Thilander, Alexander Henriksson, Martin Karlsson, Robin Klasson, Oscar Forsmark, Viktor Jörnevik, Oskar Back, Alexander Johansson, Erik Dahné, William Frödelius, Elias Karlsson.

SIK har varit på is i en dryg vecka och spelade säsongens första träningsmatch borta mot Vimmerby (förlust 1–4) i söndags. Nu är det dags att spela i Billingehov för första gången i höst och SIK får besök av Mariestad Bois.

– En kul första hemmamatch, säger Kempe.

Skövde IK är inne i en tuff period av förberedelser.

– Kommer att bli tungt hela augusti med mycket matcher och träningar samt fys på det, säger Kempe.

SIK-tränaren har dålig koll på årets upplaga av Mariestad Bois, men fäster ingen större vikt vid det.

– Vi bryr oss inte så mycket utan har fullt upp med vårt eget, konstaterar han.

Hela truppen är intakt, men frågetecken för backen Oskar Niklasson som fick en smäll på låret i söndags.

Skövde IK: Målvakter: Andreas Ollikainen, David Persson-Thorsell. Backar: Axel Abrahamsson, Niklas Lindmark, Anton Karlsson, Anton Knutsson, Albin Andersson, Johan Wilund, Jesper Appel, Oscar Nicklasson. Anfallare: Alexander Yacob, Carl-Johan Sjögren, Adam Rundqvist, Victor Thilander, Alexander Henriksson, Martin Karlsson, Robin Klasson, Oscar Forsmark, Viktor Jörnevik, Oskar Back, Alexander Johansson, Erik Dahné, William Frödelius, Elias Karlsson.