20 aug 2016 19:18

20 aug 2016 19:18

SIF segrade

DIVISION 4 NORRA FOTBOLL

Det var med tre tunga poäng i bagaget som Skultorp reste hem från bortamatchen med Edsvära/Norra Vånga.

– Sjukt viktigt. Det var verkligen välbehövligt, säger Skultorps tränare Oskar Öst.

Matchen visade sig bli jämn, tuff och målfattig. Fram till den 68:e minuten förblev ställningen 0–0, men då kom målet. Skultorps Linus Viktorsson klev fram och satte betydelsefulla 1–0. Med fem minuter kvar såg dock kvitteringen ut att komma. Hemmalaget fick straff, men gästernas målvakt Henrik Sandelius räddade och fixade således segern.

De tre poängen betyder att SIF avancerar i tabellen. Laget klättrar nu förbi Edsvära och Ulvåker och får därför lite luft ner till den negativa kvalplatsen.

– Sjukt viktigt. Det var verkligen välbehövligt, säger Skultorps tränare Oskar Öst.

Matchen visade sig bli jämn, tuff och målfattig. Fram till den 68:e minuten förblev ställningen 0–0, men då kom målet. Skultorps Linus Viktorsson klev fram och satte betydelsefulla 1–0. Med fem minuter kvar såg dock kvitteringen ut att komma. Hemmalaget fick straff, men gästernas målvakt Henrik Sandelius räddade och fixade således segern.

De tre poängen betyder att SIF avancerar i tabellen. Laget klättrar nu förbi Edsvära och Ulvåker och får därför lite luft ner till den negativa kvalplatsen.