22 aug 2016 16:54

22 aug 2016 16:54

Nord tog ny dubbelseger

RALLYCROSS: Nya framgångar för Skövdeföraren

Det blev en ny dubbelseger i juniorklassen för Skövdes Robin Nord när Götalandscupen/Svealandscupen kördes i Haninge.

– Lördagen började riktigt bra med att jag var snabbast på träningen och med vetskapen av att det fanns mer att ge, säger Robin Nord. Förstaplatsen höll han ett fast grepp om under hela dagen, och segern var given när målflaggan visades i finalen.

Dagen därpå ställde regnet till det och gjorde banan hal.

– Vi tog en chansning och sparade däck, och körde en mer sparsam och lugn körning på träningen, säger Nord som trots det satte den första tiden.

Även under söndagen höll sig förstaplatsen genom hela dagen, även om finalen blev tuff för Skövdeåkaren.

– Precis innan start började växellådan svika och jag genomförde hela finalen med en hand på växelspaken som mothåll för att växlarna inte skulle hopp ur. Trots detta fick jag stå högst på pallen och det känns helt fantastiskt, säger Nord.

– Lördagen började riktigt bra med att jag var snabbast på träningen och med vetskapen av att det fanns mer att ge, säger Robin Nord. Förstaplatsen höll han ett fast grepp om under hela dagen, och segern var given när målflaggan visades i finalen.

Dagen därpå ställde regnet till det och gjorde banan hal.

– Vi tog en chansning och sparade däck, och körde en mer sparsam och lugn körning på träningen, säger Nord som trots det satte den första tiden.

Även under söndagen höll sig förstaplatsen genom hela dagen, även om finalen blev tuff för Skövdeåkaren.

– Precis innan start började växellådan svika och jag genomförde hela finalen med en hand på växelspaken som mothåll för att växlarna inte skulle hopp ur. Trots detta fick jag stå högst på pallen och det känns helt fantastiskt, säger Nord.